dieN Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #1 Twitch yayında YouTube izlememde bir sıkıntı olur mu? Yani partnerlikle bir alakası varsa boşuna telif yemek istemiyorum.
Twitch yayında YouTube izlememde bir sıkıntı olur mu? Yani partnerlikle bir alakası varsa boşuna telif yemek istemiyorum.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 16 Ağustos 2021 #2 Twitch'te neden telif yiyesiniz ki? Telifli şarkı dinleyenler falan var. O Yayın kesitlerini youtube'ye atamazsınız sadece.
Twitch'te neden telif yiyesiniz ki? Telifli şarkı dinleyenler falan var. O Yayın kesitlerini youtube'ye atamazsınız sadece.
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.522 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #3 @dieN Sıkıntı olmaz.
dieN Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #4 Falsey dedi: Twitch'te neden telif yiyesiniz ki? Telifli şarkı dinleyenler falan var. O yayın kesitlerini YouTube'a atamazsınız sadece. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler yani şunu anladım yayında video izleyip yorumlamamda bir sıkıntı yok diye anladım.
Falsey dedi: Twitch'te neden telif yiyesiniz ki? Telifli şarkı dinleyenler falan var. O yayın kesitlerini YouTube'a atamazsınız sadece. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler yani şunu anladım yayında video izleyip yorumlamamda bir sıkıntı yok diye anladım.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 16 Ağustos 2021 #5 dieN dedi: Peki teşekkürler yani şunu anladım yayında video izleyip yorumlamamda bir sıkıntı yok diye anladım. Genişletmek için tıkla... Evet bir sıkıntı yok. İzleyebilirsiniz. Ama cinsel içerikli videolar ban yemenize sebep olabilir. İyi günler.
dieN dedi: Peki teşekkürler yani şunu anladım yayında video izleyip yorumlamamda bir sıkıntı yok diye anladım. Genişletmek için tıkla... Evet bir sıkıntı yok. İzleyebilirsiniz. Ama cinsel içerikli videolar ban yemenize sebep olabilir. İyi günler.
dieN Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #6 Yusuf Halil Sağaz dedi: @dieN Sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Falsey dedi: Evet bir sıkıntı yok. İzleyebilirsiniz. Ama cinsel içerikli videolar ban yemenize sebep olabilir. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Öyle bi video açmayıda düşünmüyorum zaten tşk
Yusuf Halil Sağaz dedi: @dieN Sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Falsey dedi: Evet bir sıkıntı yok. İzleyebilirsiniz. Ama cinsel içerikli videolar ban yemenize sebep olabilir. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Öyle bi video açmayıda düşünmüyorum zaten tşk
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.474 Çözümler 7 Yer NY 16 Ağustos 2021 #7 Twitch sözleşmesi kanala göre değişebiliyor. Sözleşmenin tamamını dikkatlice oku.
dieN Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #8 MarkS dedi: Twitch sözleşmesi kanala göre değişebiliyor. Sözleşmenin tamamını dikkatlice oku. Genişletmek için tıkla... Ne dediğini pek anlamadım sözleşme herkesde farklımı yani
MarkS dedi: Twitch sözleşmesi kanala göre değişebiliyor. Sözleşmenin tamamını dikkatlice oku. Genişletmek için tıkla... Ne dediğini pek anlamadım sözleşme herkesde farklımı yani
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.474 Çözümler 7 Yer NY 16 Ağustos 2021 #9 @dieN nasıl anlamadın ya? Örneğin: Bir kanalda DMCA var diye şarkı açamazken diğer kanalda DMCA yok diye şarkı açabiliyor kanal sahibi.
@dieN nasıl anlamadın ya? Örneğin: Bir kanalda DMCA var diye şarkı açamazken diğer kanalda DMCA yok diye şarkı açabiliyor kanal sahibi.
dieN Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #10 MarkS dedi: @dieN nasıl anlamadın ya? Örneğin: Bir kanalda dmca var diye şarkı açamazken diğer kanalda dmca yok diye şarkı açabiliyor kanal sahibi. Genişletmek için tıkla... Dmca olmadığını nasıl anlarım peki. @MarkS Son düzenleme: 16 Ağustos 2021
MarkS dedi: @dieN nasıl anlamadın ya? Örneğin: Bir kanalda dmca var diye şarkı açamazken diğer kanalda dmca yok diye şarkı açabiliyor kanal sahibi. Genişletmek için tıkla... Dmca olmadığını nasıl anlarım peki. @MarkS