FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 4 Nisan 2022 #1 Twitch yayınında YouTube videosu izlersem herhangi bir telif ile karşılaşır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2022
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.538 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2022 #2 İhtimal var. Yayınınız bir anda kapanabilir.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 4 Nisan 2022 #3 Turgineer dedi: İhtimal var. Yayınınız bir anda kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Elraenn vb. yayıncılar izliyor da, bir sormak istedim. Eğer telif yersem kanal mı kapanır?
Turgineer dedi: İhtimal var. Yayınınız bir anda kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Elraenn vb. yayıncılar izliyor da, bir sormak istedim. Eğer telif yersem kanal mı kapanır?
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 4 Nisan 2022 #4 FalconPaw dedi: Twitch yayınında YouTube videosu izlersem herhangi bir telif ile karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Izledigin YouTube kanalını sana telif atmazsa sorun olmaz izledigin kanal videolarin sahibi sana telif atmayacağindan emin olman lazim elrean ise unlu adam video sahibileri için bir firsat elrean izlesin ben kanali buyuteceğim.
FalconPaw dedi: Twitch yayınında YouTube videosu izlersem herhangi bir telif ile karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Izledigin YouTube kanalını sana telif atmazsa sorun olmaz izledigin kanal videolarin sahibi sana telif atmayacağindan emin olman lazim elrean ise unlu adam video sahibileri için bir firsat elrean izlesin ben kanali buyuteceğim.
ticketmykells Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 719 Çözümler 5 4 Nisan 2022 #5 Küçük bir kanal isen pek kimsenin telif atacağını,yayınını göreceğini düşünmüyorum.
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.538 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2022 #6 FalconPaw dedi: Elraenn vb. yayıncılar izliyor da, bir sormak istedim. Eğer telif yersem kanal mı kapanır? Genişletmek için tıkla... Videodan videoya değişiyor, Elraenn'in izlediği tarzı videolar izlersen pek sıkıntı çıkmayacaktır.
FalconPaw dedi: Elraenn vb. yayıncılar izliyor da, bir sormak istedim. Eğer telif yersem kanal mı kapanır? Genişletmek için tıkla... Videodan videoya değişiyor, Elraenn'in izlediği tarzı videolar izlersen pek sıkıntı çıkmayacaktır.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 4 Nisan 2022 #7 FalconPaw dedi: Twitch yayınında YouTube videosu izlersem herhangi bir telif ile karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet karşılaşırsın.
FalconPaw dedi: Twitch yayınında YouTube videosu izlersem herhangi bir telif ile karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet karşılaşırsın.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.851 Makaleler 1 Çözümler 44 4 Nisan 2022 #8 Evet. Bir yayıncı samuray jack izlerken sorun çıkmıştı.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 4 Nisan 2022 #9 alp15eren dedi: Evet. Bir yayıncı samuray jack izlerken sorun çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... O direk dizi. Ben karışık komik videolar, TepkiKolik gibi kanalların videolarını izlemek istiyorum yayında.
alp15eren dedi: Evet. Bir yayıncı samuray jack izlerken sorun çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... O direk dizi. Ben karışık komik videolar, TepkiKolik gibi kanalların videolarını izlemek istiyorum yayında.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.851 Makaleler 1 Çözümler 44 4 Nisan 2022 #10 FalconPaw dedi: O direk dizi. Ben karışık komik videolar, tepkikolik gibi kanalların videolarını izlemek istiyorum yayında. Genişletmek için tıkla... O tarz videolarda telif atılacağını sanmıyorum.
FalconPaw dedi: O direk dizi. Ben karışık komik videolar, tepkikolik gibi kanalların videolarını izlemek istiyorum yayında. Genişletmek için tıkla... O tarz videolarda telif atılacağını sanmıyorum.