llMichaell2 Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, ben Xbox üzerinden Twitch'te yayın yapıyorum, Twitch da yaptığım canlı yayını aynı zamanda Facebook'ta paylaşabilir miyim? Ya da Xbox üzerinden Facebook'ta canlı yayın yapmak mümkün mü?
Merhaba arkadaşlar, ben Xbox üzerinden Twitch'te yayın yapıyorum, Twitch da yaptığım canlı yayını aynı zamanda Facebook'ta paylaşabilir miyim? Ya da Xbox üzerinden Facebook'ta canlı yayın yapmak mümkün mü?
Pxn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.784 Makaleler 6 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paylaşımlı Scooter 1 Mayıs 2022 #2 Bir streaming sitesi bunu sağlıyordu, yayını o sitenin suncularına yapıyorsunuz. Site yaklaşık 13 ayrı platforma sizin yayınınızı bölüyordu. Ama maalesef sitenin veya uygulamanın adını unuttum
Bir streaming sitesi bunu sağlıyordu, yayını o sitenin suncularına yapıyorsunuz. Site yaklaşık 13 ayrı platforma sizin yayınınızı bölüyordu. Ama maalesef sitenin veya uygulamanın adını unuttum
Kaeshine Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstriyel Otomasyon 1 Mayıs 2022 #3 Restream.io sanırım.
llMichaell2 Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #4 Kaeshine dedi: Restream.io sanırım. Genişletmek için tıkla... Maalesef onda sadece akışta yayın yapabiliyoruz, gruplarda yapamıyoruz
Kaeshine dedi: Restream.io sanırım. Genişletmek için tıkla... Maalesef onda sadece akışta yayın yapabiliyoruz, gruplarda yapamıyoruz