SiyahLotus Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 511 Çözümler 2 28 Ağustos 2020 #1 Merhaba önceden böyle bir internet sitesi olduğunu hatırlıyorum. Twitch'de insanların chatine ne yazdığımı nereden görebilirim?
Merhaba önceden böyle bir internet sitesi olduğunu hatırlıyorum. Twitch'de insanların chatine ne yazdığımı nereden görebilirim?
1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 28 Ağustos 2020 #2 O site kaldırıldı. Alternatif site bulmaya çalıştığımda ise bulamamıştım. Ama siz yine de bakabilirsiniz isterseniz. Artı 0 Eksi
O site kaldırıldı. Alternatif site bulmaya çalıştığımda ise bulamamıştım. Ama siz yine de bakabilirsiniz isterseniz.
TheTopraks Hectopat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 164 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2020 #3 SiyahLotus dedi: Merhaba önceden böyle bir internet sitesi olduğunu hatırlıyorum. Twitch'de insanların chatine ne yazdığımı nereden görebilirim? Genişletmek için tıkla... evet cbenni vardı fakat twitch cbenni gibi sitelere veri vermeyi bıraktı, site kapandı. Artı 0 Eksi
SiyahLotus dedi: Merhaba önceden böyle bir internet sitesi olduğunu hatırlıyorum. Twitch'de insanların chatine ne yazdığımı nereden görebilirim? Genişletmek için tıkla... evet cbenni vardı fakat twitch cbenni gibi sitelere veri vermeyi bıraktı, site kapandı.
KS KS SiyahLotus Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 511 Çözümler 2 28 Ağustos 2020 #4 121228 dedi: O site kaldırıldı. Alternatif site bulmaya çalıştığımda ise bulamamıştım. Ama siz yine de bakabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Ne yazarak araştırabilirim. Artı 0 Eksi
121228 dedi: O site kaldırıldı. Alternatif site bulmaya çalıştığımda ise bulamamıştım. Ama siz yine de bakabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Ne yazarak araştırabilirim.
TheTopraks Hectopat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 164 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2020 #5 SiyahLotus dedi: Ne yazarak araştırabilirim. Genişletmek için tıkla... O tür sitelerin hepsi kapandı. :/ Sadece yayıncılar, kendi cheatine yazan insanların yine kendi cheatine yazdıklarının geçmişini görebilir. Artı 0 Eksi
SiyahLotus dedi: Ne yazarak araştırabilirim. Genişletmek için tıkla... O tür sitelerin hepsi kapandı. :/ Sadece yayıncılar, kendi cheatine yazan insanların yine kendi cheatine yazdıklarının geçmişini görebilir.
KS KS SiyahLotus Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 511 Çözümler 2 28 Ağustos 2020 #6 Anladım teşekkür ederim. Artı 0 Eksi