UnexpectedGG Decapat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #11 Elraenn,KendineMüzisyen,Wtcn ve onların ekiplerin 2 3 kişi takip ediyor izliyorum genelde Zbyrtmr dedi: İzlediğin kanalların yazarsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Zinederon dedi: Büyük ihtimalle evet zaten o yüzden Hellian da dedim. Genişletmek için tıkla... Hellian kişisni daha önce ytda keşfetmiştim genelde oyunlara gelen günellemler hakkında yorum yapan ve oynayan kişiydi
Elraenn,KendineMüzisyen,Wtcn ve onların ekiplerin 2 3 kişi takip ediyor izliyorum genelde Zbyrtmr dedi: İzlediğin kanalların yazarsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Zinederon dedi: Büyük ihtimalle evet zaten o yüzden Hellian da dedim. Genişletmek için tıkla... Hellian kişisni daha önce ytda keşfetmiştim genelde oyunlara gelen günellemler hakkında yorum yapan ve oynayan kişiydi
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #12 @UnexpectedGG YouTube'da var ama Twitch'te de oyun oynuyor.
UnexpectedGG Decapat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #13 Zinederon dedi: @UnexpectedGG YouTube'da var ama Twitch'te de oyun oynuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. koldaseray dedi: Kesinlikle Gökhan öner kendisini çok severim Amerika'da yaşar orada Uber vlog tarzı yayınlar yapıyor kendisini severk izler ve takip ederim. Genişletmek için tıkla... Kendisini ytden biliyorum bazı zamanlar izliyorum sohbet muhabbeti sarıyor. Bars99 dedi: Gelecek Bilimde Genişletmek için tıkla... Kanal isminde de anlaşılacağı gibi güzel kaliteli bir kanal olduğu belli teşekkürler
Zinederon dedi: @UnexpectedGG YouTube'da var ama Twitch'te de oyun oynuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. koldaseray dedi: Kesinlikle Gökhan öner kendisini çok severim Amerika'da yaşar orada Uber vlog tarzı yayınlar yapıyor kendisini severk izler ve takip ederim. Genişletmek için tıkla... Kendisini ytden biliyorum bazı zamanlar izliyorum sohbet muhabbeti sarıyor. Bars99 dedi: Gelecek Bilimde Genişletmek için tıkla... Kanal isminde de anlaşılacağı gibi güzel kaliteli bir kanal olduğu belli teşekkürler
Bars99 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2022 #14 UnexpectedGG dedi: Kanal isminde de anlaşılacağı gibi güzel kaliteli bir kanal olduğu belli teşekkürler Genişletmek için tıkla... Evet, öyle. Bu sıralar düzenli yayın sayıları az ama güzel oluyor. YouTube kanalları da var, ayrı video ve yayınlar da oluyor orada.
UnexpectedGG dedi: Kanal isminde de anlaşılacağı gibi güzel kaliteli bir kanal olduğu belli teşekkürler Genişletmek için tıkla... Evet, öyle. Bu sıralar düzenli yayın sayıları az ama güzel oluyor. YouTube kanalları da var, ayrı video ve yayınlar da oluyor orada.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 2 Haziran 2022 #15 Pqueeeeeeeeeen!
UnexpectedGG Decapat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #16 O Görkem dedi: Pqueeeeeeeeeen! Genişletmek için tıkla... Bilmeyen yoktur ablamın gülüşü bile yetiyor