J juveniac Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #1 Anlayamadığım bir şekilde yaklaşık 1 gün önce rastgele bir Twitch kanalına kurucu abone oldum. Bunun sebebini merak ediyorum. Güvenlik açığımdan kaynaklı olan bir şey olacağından şüphelendim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Anlayamadığım bir şekilde yaklaşık 1 gün önce rastgele bir Twitch kanalına kurucu abone oldum. Bunun sebebini merak ediyorum. Güvenlik açığımdan kaynaklı olan bir şey olacağından şüphelendim. Yardımcı olursanız sevinirim.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 25 Mart 2021 #2 O kanalın ilk abonelerindenseniz o rozet geliyor. Bir sorun teşkil etmez, merak etmeyin.
J juveniac Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #3 231561 dedi: O kanalın ilk abonelerindenseniz o rozet geliyor. Bir sorun teşkil etmez, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Bunun o anlama geldiğini zaten biliyorum fakat merak ettiğim şey bunun daha önce hiç bilmediğim bir kanalda gerçekleşmiş olması.
231561 dedi: O kanalın ilk abonelerindenseniz o rozet geliyor. Bir sorun teşkil etmez, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Bunun o anlama geldiğini zaten biliyorum fakat merak ettiğim şey bunun daha önce hiç bilmediğim bir kanalda gerçekleşmiş olması.