Barlax Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 Eskiden sol taraftaki panel açıktı ve orada açma kapama tuşu vardı ama artık orası kapalı ve açma tuşu yok. Bunu nasıl çözebilirim? Paneli açmak istiyorum.
Eskiden sol taraftaki panel açıktı ve orada açma kapama tuşu vardı ama artık orası kapalı ve açma tuşu yok. Bunu nasıl çözebilirim? Paneli açmak istiyorum.
BenFatih Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 206 23 Mayıs 2021 #2 Tarayıcını sıfırla tekrar giriş yap. (bu arada yayıncıları niye karaladın yav )
19slh03 Hectopat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #3 Yanlışlıkla sayfayı büyütmüş olma ihtimaliniz var. Sayfa büyüklüğü eskisiyle aynı mı?
MrLonax Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #4 BenFatih dedi: Tarayıcını sıfırla tekrar giriş yap. (bu arada yayıncıları niye karaladın yav ) Genişletmek için tıkla... harbi yayıncılar üzülmüştür
BenFatih dedi: Tarayıcını sıfırla tekrar giriş yap. (bu arada yayıncıları niye karaladın yav ) Genişletmek için tıkla... harbi yayıncılar üzülmüştür
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #5 Ben bazen çözünürlüğümü 1024x768 yapıp, Twitch'e girdiğimde aynı böyle oluyor. Çözünürlük değiştirmeyi deneyin.
Ben bazen çözünürlüğümü 1024x768 yapıp, Twitch'e girdiğimde aynı böyle oluyor. Çözünürlük değiştirmeyi deneyin.
Barlax Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #6 19slh03 dedi: Yanlışlıkla sayfayı büyütmüş olma ihtimaliniz var. Sayfa büyüklüğü eskisiyle aynı mı? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı sıfırladım sorun çözüldü teşekkür ederim. BenFatih dedi: Tarayıcını sıfırla tekrar giriş yap. (bu arada yayıncıları niye karaladın yav ) Genişletmek için tıkla... Başka bir yerde abi bunumu izliyorsun demişti çoğu kişi bir daha olmasın diye. rexashi dedi: Ben bazen çözünürlüğümü 1024x768 yapıp, Twitch'e girdiğimde aynı böyle oluyor. Çözünürlük değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunum tarayıcı sıfırladım çözüldü yinede teşekkür ederim.
19slh03 dedi: Yanlışlıkla sayfayı büyütmüş olma ihtimaliniz var. Sayfa büyüklüğü eskisiyle aynı mı? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı sıfırladım sorun çözüldü teşekkür ederim. BenFatih dedi: Tarayıcını sıfırla tekrar giriş yap. (bu arada yayıncıları niye karaladın yav ) Genişletmek için tıkla... Başka bir yerde abi bunumu izliyorsun demişti çoğu kişi bir daha olmasın diye. rexashi dedi: Ben bazen çözünürlüğümü 1024x768 yapıp, Twitch'e girdiğimde aynı böyle oluyor. Çözünürlük değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunum tarayıcı sıfırladım çözüldü yinede teşekkür ederim.
BenFatih Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 206 24 Mayıs 2021 #7 Barlax dedi: Sorunum tarayıcı sıfırladım çözüldü yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu
Barlax dedi: Sorunum tarayıcı sıfırladım çözüldü yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu