R riddikulus Hectopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 37 2 Mayıs 2019 #1 50 Mbps interet hızım var ama şu birkaç gündür 440P'de bile donma oluyor. Akıcı şekilde yayın izleyemiyorum. Tarayıcı olarak Opera kullanıyorum.
50 Mbps interet hızım var ama şu birkaç gündür 440P'de bile donma oluyor. Akıcı şekilde yayın izleyemiyorum. Tarayıcı olarak Opera kullanıyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 2 Mayıs 2019 #2 ISS'den kaynaklanıyor. Twitch çok kaynak harcadığından kısıtlıyorlar. Arayıp durumu söyle. Aynı yöntemle sorunu çözmüştüm. Kısa süreli çözüm için Opera VPN açabilirsin. O zaman donmuyor.
ISS'den kaynaklanıyor. Twitch çok kaynak harcadığından kısıtlıyorlar. Arayıp durumu söyle. Aynı yöntemle sorunu çözmüştüm. Kısa süreli çözüm için Opera VPN açabilirsin. O zaman donmuyor.
famous Hectopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 702 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Twitter 3 Mayıs 2019 #3 Jira dedi: ISS'den kaynaklanıyor. Twitch çok kaynak harcadığından kısıtlıyorlar. Arayıp durumu söyle. Aynı yöntemle sorunu çözmüştüm. Kısa süreli çözüm için Opera VPN açabilirsin. O zaman donmuyor. Genişletmek için tıkla... VPN ile daha çok donma olması gerekmiyor mu?
Jira dedi: ISS'den kaynaklanıyor. Twitch çok kaynak harcadığından kısıtlıyorlar. Arayıp durumu söyle. Aynı yöntemle sorunu çözmüştüm. Kısa süreli çözüm için Opera VPN açabilirsin. O zaman donmuyor. Genişletmek için tıkla... VPN ile daha çok donma olması gerekmiyor mu?
R riddikulus Hectopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 37 7 Mayıs 2019 #4 Jira dedi: ISS'den kaynaklanıyor. Twitch çok kaynak harcadığından kısıtlıyorlar. Arayıp durumu söyle. Aynı yöntemle sorunu çözmüştüm. Kısa süreli çözüm için Opera VPN açabilirsin. O zaman donmuyor. Genişletmek için tıkla... TürkTelekomu aradım ama bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Kendi sistemlerinde bir hata gözükmüyormuş.
Jira dedi: ISS'den kaynaklanıyor. Twitch çok kaynak harcadığından kısıtlıyorlar. Arayıp durumu söyle. Aynı yöntemle sorunu çözmüştüm. Kısa süreli çözüm için Opera VPN açabilirsin. O zaman donmuyor. Genişletmek için tıkla... TürkTelekomu aradım ama bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Kendi sistemlerinde bir hata gözükmüyormuş.