Twitch'den IP adresi alınır mı?

Bir kişi bir Twitch hesabından IP adresini bulabilir mi veya dava falan açılsa Twitch IP adresini verir mi?
Gidip birine küfür ederseniz ve yasal boyutlara taşınırsa Twitch sizin bilgilerinizi verebiliyor diye biliyorum.

Bir kişi bir Twitch hesabından IP adresini bulabilir mi veya dava falan açılsa Twitch IP adresini verir mi?
adam seni mahkemeye verirse (kötü bir şey yaptıysan) büyük ihtimalle seni bulabilir sonuçta 2021 deyiz adamlar fake ip adresi (vpn) filan tanımıyor ve twich senin bilgilerini yasal suç işlediysen verir diye biliyorum.

Dava açılacak olursa Twitch IP adresini verir. Umarım kötü bir şey yapmamışsınızdır ve başınıza bir olay gelmez. Bende aynı durumda kalmıştım ve çok kötü bir şey. Sonrasında bir şekilde düzeldi. Yaşınız 18'den küçükse küfür hakaret gibi şeylerde uzlaşmaya gidilebilir.

Dava açılacak olursa Twitch IP adresini verir. Umarım kötü bir şey yapmamışsınızdır ve başınıza bir olay gelmez. Bende aynı durumda kalmıştım ve çok kötü bir şey. Sonrasında bir şekilde düzeldi. Yaşınız 18'den küçükse küfür hakaret gibi şeylerde uzlaşmaya gidilebilir.
17 yaşındayım küfürden dolayı dava açılacak uzlaşmaya derken?

Tek başınıza alamazsınız, fakat yasal bir durumda Twitch bilgilerinizi veya başkasının bilgilerini mahkemeye verebilir.

Hayır Twitch IP nizi ya da başka bilgilerinizi vermez, maalesef diğer sosyal medya platformları gibi değil. Zamanında Jahrein bu durumun saçmalığından da bahsetmişti. Chatte yazılan ya da özelden yazılan herhangi bir mesaja içeriğine Twitch bilgi vermediği için dava açılamaz. Eğer böyle bir şey olsaydı chatlerdeki her toxic Twitter'daki gibi dava edilidi. Size dava açacağını söyleyen kişi varsa korkutmaya çalışmış.

Hayır Twitch IP nizi ya da başka bilgilerinizi vermez, maalesef diğer sosyal medya platformları gibi değil. Zamanında Jahrein bu durumun saçmalığından da bahsetmişti. Chatte yazılan ya da özelden yazılan herhangi bir mesaja içeriğine Twitch bilgi vermediği için dava açılamaz. Eğer böyle bir şey olsaydı chatlerdeki her toxic Twitter'daki gibi dava edilidi. Size dava açacağını söyleyen kişi varsa korkutmaya çalışmış.

Galiba öyle oldu bunu söyleyen kişi söylediği avukatın numarası bile uyuşmuyor internetten araştırıp avukatın gerçek numarasını buldum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı