G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.316 Makaleler 2 Çözümler 19 27 Ocak 2022 #1 Şimdi benim Twitch'te normal abonelik ile 4 aylık bir aboneliğim mevcut. Ben Prime bağlansam 5. ayı Prime ile kutlayabiliyor muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2022
Şimdi benim Twitch'te normal abonelik ile 4 aylık bir aboneliğim mevcut. Ben Prime bağlansam 5. ayı Prime ile kutlayabiliyor muyum?
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.580 Çözümler 20 27 Ocak 2022 #2 gods of 999 dedi: Şimdi benim Twitch'te normal abonelik ile 4 aylık bir aboneliğim mevcut. Ben Prime bağlansam 5. ayı Prime ile kutlayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet. Süresi dolduğunda Prime ile aboneliğine devam edebilirsin. Kaldığı yerden devam eder.
gods of 999 dedi: Şimdi benim Twitch'te normal abonelik ile 4 aylık bir aboneliğim mevcut. Ben Prime bağlansam 5. ayı Prime ile kutlayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet. Süresi dolduğunda Prime ile aboneliğine devam edebilirsin. Kaldığı yerden devam eder.