calculus Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 133 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #11 wake up to reality dedi: Buraya nereden giriliyor. Uygulama veya site mi ? Genişletmek için tıkla... Bu kendi twitch kanalının istatistikleri 1-Yayıncı paneli 2-İç görü 3-Başarılar
wake up to reality dedi: Buraya nereden giriliyor. Uygulama veya site mi ? Genişletmek için tıkla... Bu kendi twitch kanalının istatistikleri 1-Yayıncı paneli 2-İç görü 3-Başarılar
arda662 Kilopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 1.231 Makaleler 6 Çözümler 26 Yer Mersin 15 Ekim 2020 #12 Hemen ilk günde olmuyor maalesef. Bunun dışında izleyicilere hitap etmeniz diksiyonunuz çok önemli. Bunlar da zamanla olacak şeyler. İnancınızı kaybetmeyin.
Hemen ilk günde olmuyor maalesef. Bunun dışında izleyicilere hitap etmeniz diksiyonunuz çok önemli. Bunlar da zamanla olacak şeyler. İnancınızı kaybetmeyin.
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 15 Ekim 2020 #13 İzlenme 5 10 falan olamazki normal bence 3 izlenme. Mehmet ULUDAĞ dedi: Takipçilerinizin sayısı iyi fakat izlenme düşükmüş gerçekten, takipçiler çevrenizden mi? Genişletmek için tıkla...
İzlenme 5 10 falan olamazki normal bence 3 izlenme. Mehmet ULUDAĞ dedi: Takipçilerinizin sayısı iyi fakat izlenme düşükmüş gerçekten, takipçiler çevrenizden mi? Genişletmek için tıkla...
wake up to reality Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 1.035 Çözümler 2 15 Ekim 2020 #14 calculus dedi: Bu kendi twitch kanalının istatistikleri 1-Yayıncı paneli 2-İç görü 3-Başarılar Genişletmek için tıkla... Teşekkürler buldum.
calculus dedi: Bu kendi twitch kanalının istatistikleri 1-Yayıncı paneli 2-İç görü 3-Başarılar Genişletmek için tıkla... Teşekkürler buldum.
calculus Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 133 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #15 Mehmet ULUDAĞ dedi: Takipçilerinizin sayısı iyi fakat izlenme düşükmüş gerçekten, takipçiler çevrenizden mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Black Swordsman dedi: Kanka Twitch adın nedir destek olayım. Genişletmek için tıkla... twitch.tv/cagataycetin Reklam yapmak istemiyorum ama yine de söyleyeyim dedim bu akşam 20.30 gibi yayınımız var isterseniz gelebilirsiniz
Mehmet ULUDAĞ dedi: Takipçilerinizin sayısı iyi fakat izlenme düşükmüş gerçekten, takipçiler çevrenizden mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Black Swordsman dedi: Kanka Twitch adın nedir destek olayım. Genişletmek için tıkla... twitch.tv/cagataycetin Reklam yapmak istemiyorum ama yine de söyleyeyim dedim bu akşam 20.30 gibi yayınımız var isterseniz gelebilirsiniz
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 16 Ekim 2020 #16 Hangottom dedi: İzlenme 5 10 falan olamazki normal bence 3 izlenme. Genişletmek için tıkla... Twitch Twitch is the world's leading video platform and community for gamers. www.twitch.tv Hocam sizi sisteminizden buldum Bence gayet iyi sonuçlar. Klavye güzelmiş beğendim. @Hangottom
Hangottom dedi: İzlenme 5 10 falan olamazki normal bence 3 izlenme. Genişletmek için tıkla... Twitch Twitch is the world's leading video platform and community for gamers. www.twitch.tv Hocam sizi sisteminizden buldum Bence gayet iyi sonuçlar. Klavye güzelmiş beğendim. @Hangottom