claces Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #1 Twitch'te klip alıyorum ama nasıl düzenlendiğini bulamadım.
Hayatacankat Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #2 Twitchte aldığın klipler düzenlenmez. Alırken, düzenlersin saniye olarak. Başka da bir şey yapamazsın.
Twitchte aldığın klipler düzenlenmez. Alırken, düzenlersin saniye olarak. Başka da bir şey yapamazsın.
claces Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #3 Hayatacankat dedi: Twitchte aldığın klipler düzenlenmez. Alırken, düzenlersin saniye olarak. Başka da bir şey yapamazsın. Genişletmek için tıkla... bir şey daha sorucam twitchde klip alıyorum yayınlamıyor (ups bir hata oldu) diyor
Hayatacankat dedi: Twitchte aldığın klipler düzenlenmez. Alırken, düzenlersin saniye olarak. Başka da bir şey yapamazsın. Genişletmek için tıkla... bir şey daha sorucam twitchde klip alıyorum yayınlamıyor (ups bir hata oldu) diyor
Hayatacankat Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #4 Ara ara oluyor bu hata. Sıfırdan alarak yenisini ayarlabilirsin.
claces Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #5 Hayatacankat dedi: Ara ara oluyor bu hata. Sıfırdan alarak yenisini ayarlabilirsin. Genişletmek için tıkla... yok olmuyor kafacı yicem
Hayatacankat dedi: Ara ara oluyor bu hata. Sıfırdan alarak yenisini ayarlabilirsin. Genişletmek için tıkla... yok olmuyor kafacı yicem