esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.176 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar başlıkta olduğu gibi chate yazı yazamıyorum yani gönderemiyorum bu tek bir kanalda oluyor, banlanma durumu gibi bir şey yok neden oluyor olabilir?
Merhaba arkadaşlar başlıkta olduğu gibi chate yazı yazamıyorum yani gönderemiyorum bu tek bir kanalda oluyor, banlanma durumu gibi bir şey yok neden oluyor olabilir?
Çözüm esq 26 Ocak 2024 Canak anten dedi: Abone mod? Genişletmek için tıkla... Aboneyim zaten. Edit: Telefonu yeniden başlatınca düzeldi sorun çözülmüştür.
Canak anten dedi: Abone mod? Genişletmek için tıkla... Aboneyim zaten. Edit: Telefonu yeniden başlatınca düzeldi sorun çözülmüştür.
Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #2 Abone mod? Artı 0 Eksi
KS KS esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.176 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #3 Canak anten dedi: Abone mod? Genişletmek için tıkla... Aboneyim zaten. Edit: Telefonu yeniden başlatınca düzeldi sorun çözülmüştür. Artı 0 Eksi Çözüm
Canak anten dedi: Abone mod? Genişletmek için tıkla... Aboneyim zaten. Edit: Telefonu yeniden başlatınca düzeldi sorun çözülmüştür.