Kendi çapımda yayınlar açarak büyümeyi istiyorum. Bazı sosyal medya hesaplarımda (Instagram'da) belirli bir kitlem zaten var, bunun dışında bir kitle nasıl oluşturulur? Güncelde ne yapmak gerekir?
Kendi çapımda yayınlar açarak büyümeyi istiyorum. Bazı sosyal medya hesaplarımda (Instagram'da) belirli bir kitlem zaten var, bunun dışında bir kitle nasıl oluşturulur? Güncelde ne yapmak gerekir?
Hocam içeriklerinizi herkese paylaşmak gibi bir şeyler yapmanız gerek. Sosyal medya mecralarında paylaşın. Bu arada Twitch yerine Kick'e de yönelebilirsiniz. Çünkü ülkemizde Kick'in kullanılması daha çok arttı diye biliyorum. Bu da daha fazla izlenme olabilir.
Kankam kimse seni yayından bulmaz imkansız sen önce youtuba içerik üret. Bir kitlenin olsun orada sonra yavaş yavaş yayın açıyorum de onlar gelsin eğer kendini iletirsen yayınlarında izlenir.
Twitch'te Kick'te artık büyümenin 3 yolu var hocam1.) bir mucize 2.) büyük bir yayıncının sizin reklamınızı yapması 3.) ise Instagram Reels YouTube Shorts gibi yerlerden kısa kesitlerinizi paylaşmak caseoh vs 3.dediğim ile büyümüş insanlar.