C CeXRaiTT Yoctopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar moderatörü nasıl aktif hale getirebiliriz (örneğin own3dı)?
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 23 24 Aralık 2022 #2 "/mod own3dı".
C CeXRaiTT Yoctopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #3 itwasgooday dedi: "/Mod own3dı". Genişletmek için tıkla... Kanka öyle moderatör yapıyorsun benim dedigim onu aktif hale getirme.
itwasgooday dedi: "/Mod own3dı". Genişletmek için tıkla... Kanka öyle moderatör yapıyorsun benim dedigim onu aktif hale getirme.
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 23 24 Aralık 2022 #4 CeXRaiTT dedi: Kanka öyle moderatör yapıyorsun benim dedigim onu aktif hale getirme. Genişletmek için tıkla... Az önce Elraenn'i mod yaptım ve sadece kaldırma seçeneği var. Doğru yaptığına emin misin?
CeXRaiTT dedi: Kanka öyle moderatör yapıyorsun benim dedigim onu aktif hale getirme. Genişletmek için tıkla... Az önce Elraenn'i mod yaptım ve sadece kaldırma seçeneği var. Doğru yaptığına emin misin?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 24 Aralık 2022 #5 CeXRaiTT dedi: Kanka öyle moderatör yapıyorsun benim dedigim onu aktif hale getirme. Genişletmek için tıkla... Aktif hale getirme derken anlamadım hocam.
CeXRaiTT dedi: Kanka öyle moderatör yapıyorsun benim dedigim onu aktif hale getirme. Genişletmek için tıkla... Aktif hale getirme derken anlamadım hocam.