Twitch'te oyunsuz yayın yapılır mı?

Çok teşekkür ederim dostlar. Adobe Connect sistemi var elimde fakat her akşam Hakimlik dersleri yapıyoruz. 15 kişi kadar arkadaşa sözüm vardı. Sadece onlara anlatmak istiyorum. Kitle sorun değil şu an için. Sanırım indirip YouTube üzerinde de paylaşabiliyoruz. Oradan alabilirim. Teşekkür ediyorum.

Merhabalar,

Yapabilirsiniz tabi ki birçok yayıncı sadece konuşarak yayın yapmaktadır. İlla ki oyuna gerek yok yani.

Yapmasına yaparsınız da, biliyorsunuz güzel iş yapanlar sevilmez hangi platformda olursa olsun. Saçma içerikler yapanlar kazanıyor sadece. Kaliteli iş yapıp da kazanan kişi sayısı sayılıdır. Ama yine de umudunuzu yitirmeyin. Twitch derseniz bence olmaz. Yani bu iş için YouTube daha uygun.

Yok aslında maksat para kazanmak değil. Zaten kendi iş yerim var genç çocuklara bir yerden anlatıp en azından canlı destek vermek istedim. Kaydı da YouTube üstünden yayınlayıp insanlar ücretsiz olarak faydalansın istiyorum.

Zaten amacınızın farkındayım ancak bence YouTube üzerinden daha çok kişiye yardımcı olursunuz. Twitch'de canlı canlı daha iyi olabilir ancak, benim tercihim YouTube olurdu. Karar sizin. İkisini birlikte kullanmak da uygun olabilir.

Peki Twitch üzerinden videolar indirilip YouTube'da yayınlanabiliyor sanırım. Doğru biliyor isem o şekilde yapayım. Teşekkür ederim.

Yanlışınız var, asıl Just Chatting kısmının yarısı cinsellikle dolu bir tarafını açıp para dilenme peşinde olan onlarca yayıncı var.

Yanlışınız var, asıl Just Chatting kısmının yarısı cinsellikle dolu bir tarafını açıp para dilenme peşinde olan onlarca yayıncı var.
Onun farkındayım, genelde kısmi cinsellik, dans, twerk, yarı çıplak giyinme gibi erkeklerin ilgisini çekmek için kurulan şeyler normal karşılanıyor. Fakat herhangi bir şekilde cinsel organ gözükür ve bu da twitch modunun radarına düşerse ban. Sistem diyor ki ilgi çekmek istiyorsan çek ama abartırsan aklını alırım.

Haklısınız. Aklıma hemen Türklerden de birkaç kişi geldi ancak şimdi söylemek uygun olmaz. Bir tarafını gösterip de Twitch'de ünlü olanların, uzun süredir Twitch'de uğraşan, emek veren kişileri sollamasına çok üzülüyorum. Değerli yayıncılarıa değilde, cinsel duygularla hareket edip kız yayıncılara onlarca para kazandırıyoruz.
Aynen öyle. Para için ahlaki değerleri çiğneyen insanları normal karşılıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…