O kanalın denetim ayarlarına göre mesajınız uygunsuz olarak algılanmış. O şekilde mesajlar yazmazsanız sorun çıkmaz.Herhangi bir yayıncının chatine mesaj yazınca şunu diyor mesajınız, kanalın denetim ayarlarına uygunsuzluğundan dolayı gönderilmedi. Çözümü nedir?
sorunda orda kankam düzgün mesaj yazıncada bunu diyor.O kanalın denetim ayarlarına göre mesajınız uygunsuz olarak algılanmış. O şekilde mesajlar yazmazsanız sorun çıkmaz.
düzgün yazsamda onu diyor.Uygunsuz mesaj göndermeyin.
DÜZGÜN YAZSAMDA YİNE DİYORTwitch'te bu sistem var mı bilmiyorum ama küfür filtresi olabilir.
ne yazarsam yazayım her türlü bunu diyorYayıncının engellediği kelimeleri kullandığınızdan dolayı olabilir.
Sayfayı yenileyip tekrar gözlemleyin zamanaşımı veya kısıtlama yemiş olabilirsiniz hallolmazsa hangi yayıncı olduğunu söyleyin bizde deneyelim.sorunda orda kankam düzgün mesaj yazıncada bunu diyor.
düzgün yazsamda onu diyor.
DÜZGÜN YAZSAMDA YİNE DİYOR
2xCIV yayıncının adı.Sayfayı yenileyip tekrar gözlemleyin zamanaşımı veya kısıtlama yemiş olabilirsiniz hallolmazsa hangi yayıncı olduğunu söyleyin bizde deneyelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.