retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #1 Herhangi bir yayıncının chatine mesaj yazınca şunu diyor mesajınız, kanalın denetim ayarlarına uygunsuzluğundan dolayı gönderilmedi. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
Herhangi bir yayıncının chatine mesaj yazınca şunu diyor mesajınız, kanalın denetim ayarlarına uygunsuzluğundan dolayı gönderilmedi. Çözümü nedir?
StarlendS Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 1.767 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri **Ekran Kartı: ** GALAX GeForce RTX 4080 SG 1-Click OC 16GB **İşlemci: ** AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek **Ram:** V-Color DDR5 Manta ROG Certified XSky RGB DDR5 32GB (2 x 16GB) 6000MHz **Anakart:** GIGABYTE B650M DS3H AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) **Kasa:** Lian Li Lancool III X ARGB 3 Fanlı Beyaz E-ATX **Güç Kaynağı:** NZXT 650W C650W 80+ Bronze Yarı Modüler **Sıvı Soğutma:** Deepcool LS720 SE RGB 360MM Siyah Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #2 Uygunsuz mesaj göndermeyin.
inlvrama Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #3 retr078 dedi: Herhangi bir yayıncının chatine mesaj yazınca şunu diyor mesajınız, kanalın denetim ayarlarına uygunsuzluğundan dolayı gönderilmedi. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... O kanalın denetim ayarlarına göre mesajınız uygunsuz olarak algılanmış. O şekilde mesajlar yazmazsanız sorun çıkmaz.
retr078 dedi: Herhangi bir yayıncının chatine mesaj yazınca şunu diyor mesajınız, kanalın denetim ayarlarına uygunsuzluğundan dolayı gönderilmedi. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... O kanalın denetim ayarlarına göre mesajınız uygunsuz olarak algılanmış. O şekilde mesajlar yazmazsanız sorun çıkmaz.
than Decapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #4 Uygunsuz mesaj gönerdiyseniz kısıtlama uygulamış olabilirler.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.428 Çözümler 131 1 Eylül 2022 #5 Twitch'te bu sistem var mı bilmiyorum ama küfür filtresi olabilir.
retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #6 inlvrama dedi: O kanalın denetim ayarlarına göre mesajınız uygunsuz olarak algılanmış. O şekilde mesajlar yazmazsanız sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... sorunda orda kankam düzgün mesaj yazıncada bunu diyor. StarlendS dedi: Uygunsuz mesaj göndermeyin. Genişletmek için tıkla... düzgün yazsamda onu diyor. Wlixe dedi: Twitch'te bu sistem var mı bilmiyorum ama küfür filtresi olabilir. Genişletmek için tıkla... DÜZGÜN YAZSAMDA YİNE DİYOR
inlvrama dedi: O kanalın denetim ayarlarına göre mesajınız uygunsuz olarak algılanmış. O şekilde mesajlar yazmazsanız sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... sorunda orda kankam düzgün mesaj yazıncada bunu diyor. StarlendS dedi: Uygunsuz mesaj göndermeyin. Genişletmek için tıkla... düzgün yazsamda onu diyor. Wlixe dedi: Twitch'te bu sistem var mı bilmiyorum ama küfür filtresi olabilir. Genişletmek için tıkla... DÜZGÜN YAZSAMDA YİNE DİYOR
than Decapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #7 Yayıncının engellediği kelimeleri kullandığınızdan dolayı olabilir.
retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #8 than dedi: Yayıncının engellediği kelimeleri kullandığınızdan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... ne yazarsam yazayım her türlü bunu diyor
than dedi: Yayıncının engellediği kelimeleri kullandığınızdan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... ne yazarsam yazayım her türlü bunu diyor
inlvrama Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #9 retr078 dedi: sorunda orda kankam düzgün mesaj yazıncada bunu diyor. düzgün yazsamda onu diyor. DÜZGÜN YAZSAMDA YİNE DİYOR Genişletmek için tıkla... Sayfayı yenileyip tekrar gözlemleyin zamanaşımı veya kısıtlama yemiş olabilirsiniz hallolmazsa hangi yayıncı olduğunu söyleyin bizde deneyelim.
retr078 dedi: sorunda orda kankam düzgün mesaj yazıncada bunu diyor. düzgün yazsamda onu diyor. DÜZGÜN YAZSAMDA YİNE DİYOR Genişletmek için tıkla... Sayfayı yenileyip tekrar gözlemleyin zamanaşımı veya kısıtlama yemiş olabilirsiniz hallolmazsa hangi yayıncı olduğunu söyleyin bizde deneyelim.
retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #10 inlvrama dedi: Sayfayı yenileyip tekrar gözlemleyin zamanaşımı veya kısıtlama yemiş olabilirsiniz hallolmazsa hangi yayıncı olduğunu söyleyin bizde deneyelim. Genişletmek için tıkla... 2xCIV yayıncının adı.
inlvrama dedi: Sayfayı yenileyip tekrar gözlemleyin zamanaşımı veya kısıtlama yemiş olabilirsiniz hallolmazsa hangi yayıncı olduğunu söyleyin bizde deneyelim. Genişletmek için tıkla... 2xCIV yayıncının adı.