Contento Kilopat Katılım 2 Aralık 2017 Mesajlar 177 Çözümler 3 Yer İstanbul 6 Aralık 2021 #1 Twitch'te takip ettiğim hesapların hepsini birden çıkartmak istiyorum.
Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #2 Sanırım yok öyle bir şey bot falan yazarsında o daha uzun sürer yapacak bir şey yok kolay gelsin
Contento Kilopat Katılım 2 Aralık 2017 Mesajlar 177 Çözümler 3 Yer İstanbul 7 Aralık 2021 #3 Magnezyum dedi: Sanırım yok öyle bir şey bot falan yazarsında o daha uzun sürer yapacak bir şey yok kolay gelsin Genişletmek için tıkla... Dostum sol taraftan tek tek kanallarına gidip takipten çıkartmak zor oluyor, instagramda ki gibi bir liste çıksa ordan çıkarız hızlıca var mı öyle bir yer? Takipçilerimizin gözüktüğü panel tarzında.
Magnezyum dedi: Sanırım yok öyle bir şey bot falan yazarsında o daha uzun sürer yapacak bir şey yok kolay gelsin Genişletmek için tıkla... Dostum sol taraftan tek tek kanallarına gidip takipten çıkartmak zor oluyor, instagramda ki gibi bir liste çıksa ordan çıkarız hızlıca var mı öyle bir yer? Takipçilerimizin gözüktüğü panel tarzında.