Zoby Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 135 Yer Miami Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 Yayınımda bot atıldı yayından sonra emin olamadım ve bütün botları engelledim fakat iştirak ve çoğu başarım açıldı. Bu durumu düzeltmek istiyorum. Mail mi atmalıyım? Atacaksam nereye atacağım?
Yayınımda bot atıldı yayından sonra emin olamadım ve bütün botları engelledim fakat iştirak ve çoğu başarım açıldı. Bu durumu düzeltmek istiyorum. Mail mi atmalıyım? Atacaksam nereye atacağım?
B bilgisayarmanyagi31 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 506 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #2 Bot olduğunu nereden biliyorsunuz belki biri hayrına yönlendirmiştir
Zoby Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 135 Yer Miami Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #3 bilgisayarmanyagi31 dedi: Bot olduğunu nereden biliyorsunuz belki biri hayrına yönlendirmiştir. Genişletmek için tıkla... İmkanı yok hepsi aynı anda geldi ve 100 kişiydi. Yapanlara sordum takipçi satın aldık dedi. bilgisayarmanyagi31 dedi: Bot olduğunu nereden biliyorsunuz belki biri hayrına yönlendirmiştir. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım? Son düzenleme: 16 Ocak 2021
bilgisayarmanyagi31 dedi: Bot olduğunu nereden biliyorsunuz belki biri hayrına yönlendirmiştir. Genişletmek için tıkla... İmkanı yok hepsi aynı anda geldi ve 100 kişiydi. Yapanlara sordum takipçi satın aldık dedi. bilgisayarmanyagi31 dedi: Bot olduğunu nereden biliyorsunuz belki biri hayrına yönlendirmiştir. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.083 Makaleler 1 Çözümler 570 16 Ocak 2021 #4 Berkan Karadaş dedi: İmkanı yok hepsi aynı anda geldi ve 100 kişiydi. Yapanlara sordum takipçi satın aldık dedi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mail atabilirsiniz İngilizce bir şekilde.
Berkan Karadaş dedi: İmkanı yok hepsi aynı anda geldi ve 100 kişiydi. Yapanlara sordum takipçi satın aldık dedi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mail atabilirsiniz İngilizce bir şekilde.
Zoby Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 135 Yer Miami Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #5 yasaryıldız dedi: Mail atabilirsiniz İngilizce bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Mail adresini zahmet olmazsa atabilir misiniz?
yasaryıldız dedi: Mail atabilirsiniz İngilizce bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Mail adresini zahmet olmazsa atabilir misiniz?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.083 Makaleler 1 Çözümler 570 16 Ocak 2021 #6 Berkan Karadaş dedi: Mail adresini zahmet olmazsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... help@twitch.tv şöyle bir adres buldum fakat ne kadar doğru bilmiyorum, yapacağınız en iyi şey; Customer Support buraya sorunu girip beklemek
Berkan Karadaş dedi: Mail adresini zahmet olmazsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... help@twitch.tv şöyle bir adres buldum fakat ne kadar doğru bilmiyorum, yapacağınız en iyi şey; Customer Support buraya sorunu girip beklemek
Zoby Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 135 Yer Miami Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #7 yasaryıldız dedi: help@twitch.tv şöyle bir adres buldum fakat ne kadar doğru bilmiyorum, yapacağınız en iyi şey; Customer Support buraya sorunu girip beklemek Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. yasaryıldız dedi: help@twitch.tv şöyle bir adres buldum fakat ne kadar doğru bilmiyorum, yapacağınız en iyi şey; Customer Support buraya sorunu girip beklemek Genişletmek için tıkla... 2. attığınız linkte sanırım benim sorunum yok. Neyi seçmeliyim? Son düzenleme: 16 Ocak 2021
yasaryıldız dedi: help@twitch.tv şöyle bir adres buldum fakat ne kadar doğru bilmiyorum, yapacağınız en iyi şey; Customer Support buraya sorunu girip beklemek Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. yasaryıldız dedi: help@twitch.tv şöyle bir adres buldum fakat ne kadar doğru bilmiyorum, yapacağınız en iyi şey; Customer Support buraya sorunu girip beklemek Genişletmek için tıkla... 2. attığınız linkte sanırım benim sorunum yok. Neyi seçmeliyim?