alperthe6 Hectopat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #1 Twitch'te geçmiş yayınları ve klipleri kapatarak yayınlarda telifli müzik açılabiliyor mu?
KedyLucerna Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 20 Çözümler 1 Yer Luna'nın kalbindeyim 16.07 <3 3 Ocak 2021 #2 alperthe6 dedi: Twitch'te geçmiş yayınları ve klipleri kapatarak yayınlarda telifli müzik açılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinden telifli müzik açılmaz telif yiyebilirsin ama Twitch'de açıp da telif yiyen görmedim sanmıyorum pek öyle bir şey olduğuna.
alperthe6 dedi: Twitch'te geçmiş yayınları ve klipleri kapatarak yayınlarda telifli müzik açılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinden telifli müzik açılmaz telif yiyebilirsin ama Twitch'de açıp da telif yiyen görmedim sanmıyorum pek öyle bir şey olduğuna.
alperthe6 Hectopat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #3 KedyLucerna dedi: YouTube üzerinden telifli müzik açılmaz telif yiyebilirsin ama Twitch'de açıp da telif yiyen görmedim sanmıyorum pek öyle bir şey olduğuna. Genişletmek için tıkla... Eskiden dediğin gibiydi ama artık tw de telif atıyor galiba yenilendi kurallar
KedyLucerna dedi: YouTube üzerinden telifli müzik açılmaz telif yiyebilirsin ama Twitch'de açıp da telif yiyen görmedim sanmıyorum pek öyle bir şey olduğuna. Genişletmek için tıkla... Eskiden dediğin gibiydi ama artık tw de telif atıyor galiba yenilendi kurallar
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 4 Ocak 2021 #4 Twitch yayınında yemezsin ama YouTube canlı yayında bile izlediğin içeriklere telif atıyor.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #5 Yayın sonrası çıkan videolar telif yiyor eğer telifli içerik içeriyorsa. DMCA artık göz yummuyor.
alperthe6 Hectopat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #6 Osman Tuç dedi: Yayın sonrası çıkan videolar telif yiyor eğer telifli içerik içeriyorsa. DMCA artık göz yummuyor. Genişletmek için tıkla... Çıkan videolar derken anlayamadım tam geçmiş yayınlar ve kliplermi ? ?
Osman Tuç dedi: Yayın sonrası çıkan videolar telif yiyor eğer telifli içerik içeriyorsa. DMCA artık göz yummuyor. Genişletmek için tıkla... Çıkan videolar derken anlayamadım tam geçmiş yayınlar ve kliplermi ? ?
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2021 #7 Açılır ama sonrasında ceza alırsın.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 6 Ocak 2021 #8 Yayın platformlarının hepsinde ceza veriliyor diye biliyorum. Açarsanız da kayıdı kesinlikle kalmamalı.
Yayın platformlarının hepsinde ceza veriliyor diye biliyorum. Açarsanız da kayıdı kesinlikle kalmamalı.
Q queryz Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 57 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #9 alperthe6 dedi: Twitch'te geçmiş yayınları ve klipleri kapatarak yayınlarda telifli müzik açılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Spotify'dan yemessin sanırım ama tam bilmiyorum.
alperthe6 dedi: Twitch'te geçmiş yayınları ve klipleri kapatarak yayınlarda telifli müzik açılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Spotify'dan yemessin sanırım ama tam bilmiyorum.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.315 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 8 Ağustos 2021 #10 alperthe6 dedi: Twitch'te geçmiş yayınları ve klipleri kapatarak yayınlarda telifli müzik açılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Yayın sırasında da yiyebilirsin ve en garanti telif yemeyeceğin yer Twitch'in kendi yapımı olan Twitch Soundtrack indirebilirsin. queryz dedi: Spotify'dan yemessin sanırım ama tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Spotfy kendi dinlemeniz için bir hizmet yani onlarda telif atabilirler
alperthe6 dedi: Twitch'te geçmiş yayınları ve klipleri kapatarak yayınlarda telifli müzik açılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Yayın sırasında da yiyebilirsin ve en garanti telif yemeyeceğin yer Twitch'in kendi yapımı olan Twitch Soundtrack indirebilirsin. queryz dedi: Spotify'dan yemessin sanırım ama tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Spotfy kendi dinlemeniz için bir hizmet yani onlarda telif atabilirler