Twitch'te telifli müzik açılırsa ne olur?

Furkan_153

Decapat
Daha fazla  
Twitch yayınım sırasında arkadan telifli bir müzik açsam, neler olur? Buna izin veriliyor mu? Hesabım falan kapanır mı ya da yayın sonlandırılır mı? 8-9 telifli müziği arka arkaya kullanmak istiyorum. Neler yaşanır?

Sarı dolar yersin kısa tabiriyle.

Herhalde telif yersin öyle düşünüyorum.

İki olay var. Birinicisi VOD, yani Twitch kanalına yayının bitince (eğer aktifse) yüklenen videoda şarkının olduğu yerlerin sesi kesiliyor. İkincisi ise eğer şarkının sahibi gelip Twitch'e "Benim şarkılarımı kullananlara bir şeyler yapın." derse ilkinde 24 saat, ikincide 24 saat - 7 gün arası, üçüncüde sınırsız ban yiyorsun.

Hiç riske atmayıp bunu kullanabilirsin. Buradaki bütün şarkılar telifsiz.

Geçmiş yayınları kaydetmezsen sıkıntı olmaz veya ayar yaparsın müzik canlı yayında olur ama VOD'lara yansımaz. Geçmiş video izlerken müziği duymazlar ama en azından telif ve ses kısıtlaması ile uğraşmazsın.

Bu arkadaşın dediği konuyu araştırabilirsin. Bende aynı şekilde yapıyorum. Yayın tekrarına müziği vermiyorum. Sadece canlı yayındakiler duyabiliyor. Böylelikle bir sıkıntı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…