zago alvarez Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #1 Twitch'te TRT 1 canlı yayını açmak yasak mı?
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.310 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 22 Mart 2024 #2 zago alvarez dedi: Twitch'te TRT 1 canlı yayını açmak yasak mı? Genişletmek için tıkla... Sakıncalı olacağını düşünmüyorum. Ancak Lig TV gibi paralı kanalları izlemek sakıncalı olabilir.
zago alvarez dedi: Twitch'te TRT 1 canlı yayını açmak yasak mı? Genişletmek için tıkla... Sakıncalı olacağını düşünmüyorum. Ancak Lig TV gibi paralı kanalları izlemek sakıncalı olabilir.
zago alvarez Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #3 Erdemli Erdem dedi: Sakıncalı olacağını düşünmüyorum. Ancak lig TV gibi paralı kanalları izlemek sakıncalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Akşam Türkiye milli takım maçı var onu yayında takipçilerimler birlikte izlemek istiyorum sorun olur mu?
Erdemli Erdem dedi: Sakıncalı olacağını düşünmüyorum. Ancak lig TV gibi paralı kanalları izlemek sakıncalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Akşam Türkiye milli takım maçı var onu yayında takipçilerimler birlikte izlemek istiyorum sorun olur mu?
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.310 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 22 Mart 2024 #4 zago alvarez dedi: Akşam Türkiye milli takım maçı var onu yayında takipçilerimler birlikte izlemek istiyorum sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Emin değilim...
zago alvarez dedi: Akşam Türkiye milli takım maçı var onu yayında takipçilerimler birlikte izlemek istiyorum sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Emin değilim...