Sultan Fatih Terim
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar selamünaleyküm. Yayıncılığa 1 ay önce başladım ve bugün iştirak başarımını açtım. Şu an merak ettiğim şey şu. Ben yayınımı yaparken donate aldığımda vergi otomatik olarak kesilecek mi? Yoksa her ay düzenli olarak vergi ödemesi mi yapmam gerekecek. 17 yaşındayım ve vergi işlerinin nasıl işlediği hakkında gram fikrim yok. Anlatabilirseniz sevinirim.
İkinci sorum ise şu:
Twitch panelimde ayarlara girdiğim zaman iştirak diye bir buton bulunuyor. Buna tıkladığım zaman şöyle bir sayfa açılıyor.
Ödeme kaydını oluşturun seçeneğine tıkladığım zaman.
Böyle şeyler çıkıyor. Koyduğum resimde yasal şirket adı var bu ne oluyor? Ve yaşım 18'den küçük olduğu için sıkıntı çıkarır mı?
Üçüncü sorum ise şu:
Ödeme kaydını oluşturduktan sonraki adımlarda neler yapmam gerek açıklar mısınız?
İkinci sorum ise şu:
Twitch panelimde ayarlara girdiğim zaman iştirak diye bir buton bulunuyor. Buna tıkladığım zaman şöyle bir sayfa açılıyor.
Ödeme kaydını oluşturun seçeneğine tıkladığım zaman.
Böyle şeyler çıkıyor. Koyduğum resimde yasal şirket adı var bu ne oluyor? Ve yaşım 18'den küçük olduğu için sıkıntı çıkarır mı?
Üçüncü sorum ise şu:
Ödeme kaydını oluşturduktan sonraki adımlarda neler yapmam gerek açıklar mısınız?
Son düzenleyen: Moderatör: