Çözüldü Twitch'te yayın silindi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

c4n.16

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, 2 hafta önce Twitch'te 2 kez yayın açmıştım toplam ortalama 3-4 saat süreleri vardı. Yayını bilgisayara kaydetmeyi bilerek durdurdum. Kanalda kalması yeterliydi benim için ama 2 yayınım da silinmiş. 100.yıl logosu koymuştum ama kanal telif de almamış. Bilgisi olan var mı? Bir oyun bitirmiştim o vakitte heba oldu yayın.

Çözüm
Hocam bir süre geçtikten sonra yayın geçmişleri siliniyor, yayın bittikten sonra yayını "vurgula" seçeneği ile video olarak kaydederseniz sonsuza kadar kalır.
Twitch VOD açık mı?
Eki Görüntüle 2007211
Normalde burada gözükmesi lazım.
en son 2 ay önce ki yayınım gözüküyor son yayınım biri 9 biri 10 gün önceydi. işin garip kısmı, edit yapmak için yayınlarımı izleyip bazı sahnelerde klip bile oluşturmuştum. Klipler duruyor ama yayın yok piyasada. 1 yıldır yayın yapıyorum daha önce hiç başıma gelmemişti vod açık, yayınlarımın hepsi olduğu gibi kalıyordu. hatta beğenmediğimi sildiğim oldu ama kendi kendine silinen yayınım ilk defa bu gün olduğunu fark ettim.

Hocam bir süre geçtikten sonra yayın geçmişleri siliniyor, yayın bittikten sonra yayını "vurgula" seçeneği ile video olarak kaydederseniz sonsuza kadar kalır.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…