Çözüldü Twitch'te yazıya bağlantı nasıl verilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

495297

Hectopat
Merhabalar. Twitch panel kısmında yazıya link vermek istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Görseldeki gibi yapmayı denedim fakat olmuyor. HTML ile oluyor sanıyordum fakat HTML'de olmuyormuş. Var mıdır bilen?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    31,3 KB · Görüntüleme: 169
Son düzenleme:
Çözüm
Direkt panele link verebilirsin. Panelin üstüne tıkladığı zaman biri senin verdiğin linke ulaşabilir.

Onu biliyorum da mesela sosyal medya linklerimi tek bir yerde toplamak istiyorum 4-5 tane resim koyarak değil. Öneriniz için teşekkür ederim.
Bit. Ly ile linki kısaltıp dener misiniz?

Deneyeceğim teşekkürler.

Maalesef
Merhabalar sorunu çözdüm. Eğer yapamayan olursa "[Önyazı](link)" bunu kullanarak link ekleyebilirler.
Direkt panele link verebilirsin. Panelin üstüne tıkladığı zaman biri senin verdiğin linke ulaşabilir.

Onu biliyorum da mesela sosyal medya linklerimi tek bir yerde toplamak istiyorum 4-5 tane resim koyarak değil. Öneriniz için teşekkür ederim.

Deneyeceğim teşekkürler.

Maalesef
Merhabalar sorunu çözdüm. Eğer yapamayan olursa "[Önyazı](link)" bunu kullanarak link ekleyebilirler.

Son düzenleme:
Çözüm
linktr.ee adlı siteyi kullanıp tüm sosyal medya hesaplarınız tek sayfada paylaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…