4 495297 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 635 Çözümler 2 17 Şubat 2022 #1 Merhabalar. Twitch panel kısmında yazıya link vermek istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Görseldeki gibi yapmayı denedim fakat olmuyor. HTML ile oluyor sanıyordum fakat HTML'de olmuyormuş. Var mıdır bilen? Dosya Ekleri Adsız.png 31,3 KB · Görüntüleme: 169 Son düzenleme: 17 Şubat 2022
Merhabalar. Twitch panel kısmında yazıya link vermek istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Görseldeki gibi yapmayı denedim fakat olmuyor. HTML ile oluyor sanıyordum fakat HTML'de olmuyormuş. Var mıdır bilen?
Çözüm 4 4 495297 17 Şubat 2022 xenyvus dedi: Direkt panele link verebilirsin. Panelin üstüne tıkladığı zaman biri senin verdiğin linke ulaşabilir. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum da mesela sosyal medya linklerimi tek bir yerde toplamak istiyorum 4-5 tane resim koyarak değil. Öneriniz için teşekkür ederim. armas dedi: Bit. Ly ile linki kısaltıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. armas dedi: Bit. Ly ile linki kısaltıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef Merhabalar sorunu çözdüm. Eğer yapamayan olursa "[Önyazı](link)" bunu kullanarak link ekleyebilirler.
xenyvus dedi: Direkt panele link verebilirsin. Panelin üstüne tıkladığı zaman biri senin verdiğin linke ulaşabilir. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum da mesela sosyal medya linklerimi tek bir yerde toplamak istiyorum 4-5 tane resim koyarak değil. Öneriniz için teşekkür ederim. armas dedi: Bit. Ly ile linki kısaltıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. armas dedi: Bit. Ly ile linki kısaltıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef Merhabalar sorunu çözdüm. Eğer yapamayan olursa "[Önyazı](link)" bunu kullanarak link ekleyebilirler.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 17 Şubat 2022 #2 Bit.ly ile linki kısaltıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
xenyvus Kilopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #3 Direkt panele link verebilirsin. Panelin üstüne tıkladığı zaman biri senin verdiğin linke ulaşabilir. Artı 0 Eksi
Direkt panele link verebilirsin. Panelin üstüne tıkladığı zaman biri senin verdiğin linke ulaşabilir.
KS KS 4 495297 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 635 Çözümler 2 17 Şubat 2022 #4 xenyvus dedi: Direkt panele link verebilirsin. Panelin üstüne tıkladığı zaman biri senin verdiğin linke ulaşabilir. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum da mesela sosyal medya linklerimi tek bir yerde toplamak istiyorum 4-5 tane resim koyarak değil. Öneriniz için teşekkür ederim. armas dedi: Bit. Ly ile linki kısaltıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. armas dedi: Bit. Ly ile linki kısaltıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef Merhabalar sorunu çözdüm. Eğer yapamayan olursa "[Önyazı](link)" bunu kullanarak link ekleyebilirler. Son düzenleme: 17 Şubat 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
xenyvus dedi: Direkt panele link verebilirsin. Panelin üstüne tıkladığı zaman biri senin verdiğin linke ulaşabilir. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum da mesela sosyal medya linklerimi tek bir yerde toplamak istiyorum 4-5 tane resim koyarak değil. Öneriniz için teşekkür ederim. armas dedi: Bit. Ly ile linki kısaltıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. armas dedi: Bit. Ly ile linki kısaltıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef Merhabalar sorunu çözdüm. Eğer yapamayan olursa "[Önyazı](link)" bunu kullanarak link ekleyebilirler.
xenyvus Kilopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #5 linktr.ee adlı siteyi kullanıp tüm sosyal medya hesaplarınız tek sayfada paylaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi