Alla ala öyle miymiş kanka. Sağdan soldan duyduğumu değil yaşadığı yazdım. Mümkün değilse neden yeni hesap açamıyorum sen bilgili bir arkadaşa benziyorsun?
Alla ala öyle miymiş kanka. Sağdan soldan duyduğumu değil yaşadığı yazdım. Mümkün değilse neden yeni hesap açamıyorum sen bilgili bir arkadaşa benziyorsun?
Bak kardeşim, Twitter'ı tarayıcıdan kullanıyorsan ki illet bir site dediğine göre tarayıcıdan kullanıyorsun, senin cihazının fiziksel donanımlarına erişme gibi bir izni yok. Tek yapabileceği şey IP adresine erişmek olacaktır ve cookie bırakabilir maksimum tarayıcına. VPN açarsan olmaması normal çünkü o VPN'yi senin gibi 100 tane daha adam kullanıyor ve VPN'lerin IP adresleri siteler tarafından kara listeye alınıyor. Yani format atmak bir şeyi değiştirmiyor. IP'ni değiştirdikten sonra çerezlerini de silersen seni anlaması mümkün değil. Tabi bu google için geçerli değil. Çünkü Google'ın bir sürü uygulamasını bilgisayarına ve telefonuna indiriyorsun, (tarayıcısı dahil google chrome)bilgisayarının ve telefonunun fiziksel adreslerine erişim imkanları oluyor ve format atsan dahi cihazın fiziksel kimliklerini değiştirmezsen veya evdeki başka bir cihazla google hesabına giriş yaparsan başka bilgisayardaki seni tanıyabilir. Twitter'ın böyle bir lüksü yok. Format attım niye olmadı dersen, ya IP adresini değiştirmemişsindir. Ya da aynı tarayıcıya aynı hesabınla girmişsindir çerezlerin yüklenmiştir otomatik olarak. Başka bir ihtimal söz konusu değil.