MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar çıldırma noktasına geldim. İlk hesabım 6 ay önce falan ban yedi. Şimdi farklı maillerden hesap açıyorum, yine anında banlıyor beni. Sebebi nedir?
Arkadaşlar çıldırma noktasına geldim. İlk hesabım 6 ay önce falan ban yedi. Şimdi farklı maillerden hesap açıyorum, yine anında banlıyor beni. Sebebi nedir?
Eray Efe Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 629 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #2 Kullanıcı adınız nasıl bir şey veya fan sayfası gibi bir şey mi?
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.763 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Kasım 2020 #3 IP ban yemişsin.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #4 Eray Efe dedi: Kullanıcı adınız nasıl bir şey veya fan sayfası gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Normal isim ve soyadımın kısaltması. Şahsi kendim için hesap açmaya çalışıyorum.
Eray Efe dedi: Kullanıcı adınız nasıl bir şey veya fan sayfası gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Normal isim ve soyadımın kısaltması. Şahsi kendim için hesap açmaya çalışıyorum.
Eray Efe Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 629 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #5 MoonDrag dedi: Normal isim ve soyadımın kısaltması. Şahsi kendim için hesap açmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... İp ile ilgilidir. Siz yapmadıysanız bile şifrenizi bilen varsa onun yaptığı bir şeyden kaynaklıda olabilir.
MoonDrag dedi: Normal isim ve soyadımın kısaltması. Şahsi kendim için hesap açmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... İp ile ilgilidir. Siz yapmadıysanız bile şifrenizi bilen varsa onun yaptığı bir şeyden kaynaklıda olabilir.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #6 Şimdide yeni açtığım hesaba böyle bir şey verdi. Yahu arkadaş kimin arı kovanına çomak soktuk da böyle bir şey oluyor?
Şimdide yeni açtığım hesaba böyle bir şey verdi. Yahu arkadaş kimin arı kovanına çomak soktuk da böyle bir şey oluyor?
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #7 Hesabın açıldığı gibi art arda hesapları takip ediyor musun? Eğer öyleyse ondan olabilir.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #8 Efe10 dedi: Hesabın açıldığı gibi art arda hesapları takip ediyor musun? Eğer öyleyse ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır, aksine bütün işlemleri atlıyorum. Sadece profil fotoğrafı koyuyorum.
Efe10 dedi: Hesabın açıldığı gibi art arda hesapları takip ediyor musun? Eğer öyleyse ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır, aksine bütün işlemleri atlıyorum. Sadece profil fotoğrafı koyuyorum.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 2 Kasım 2020 #9 Boş verin hocam Twitter'ı. Burası güzel.