5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 22 Mart 2022 #1 Twitter bannerimi degiştirmek istiyorum. Kendi cektigim fotografi nasıl o boyuta sigdirabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2022
Kendook Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 315 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mart 2022 #2 Silinen üye dedi: Twitter bannerimi degiştirmek istiyorum. Kendi cektigim fotografi nasıl o boyuta sigdirabilirim? Genişletmek için tıkla... Kendisi otomatik kırpıyordu sizin kırpmanıza gerek yok.
Silinen üye dedi: Twitter bannerimi degiştirmek istiyorum. Kendi cektigim fotografi nasıl o boyuta sigdirabilirim? Genişletmek için tıkla... Kendisi otomatik kırpıyordu sizin kırpmanıza gerek yok.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 22 Mart 2022 #3 Kendook dedi: Kendisi otomatik kırpıyordu sizin kırpmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Fotografin kalitesi ve genisligi buyuk ondan ya ınshot ile kucultmem gerekiyor. O da pek is gormuyor hocam.
Kendook dedi: Kendisi otomatik kırpıyordu sizin kırpmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Fotografin kalitesi ve genisligi buyuk ondan ya ınshot ile kucultmem gerekiyor. O da pek is gormuyor hocam.
Kendook Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 315 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mart 2022 #4 Silinen üye dedi: Fotografin kalitesi ve genisligi buyuk ondan ya ınshot ile kucultmem gerekiyor. O da pek is gormuyor hocam. Genişletmek için tıkla... Picsart kullanın.
Silinen üye dedi: Fotografin kalitesi ve genisligi buyuk ondan ya ınshot ile kucultmem gerekiyor. O da pek is gormuyor hocam. Genişletmek için tıkla... Picsart kullanın.