Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.049 Makaleler 1 10 Ocak 2023 #1 "Bir sorun oluştu. Daha sonra tekrar istekte bulunmayı dene." Giriş yap deyince hata alıyorum. Ne yapmam lazım?
"Bir sorun oluştu. Daha sonra tekrar istekte bulunmayı dene." Giriş yap deyince hata alıyorum. Ne yapmam lazım?
Çözüm Againbirth 10 Ocak 2023 Mobil uygulamada bu hatayı alıyorsan tarayıcıdan giriş yaptıktan sonra uygulamaya geçmeyi dene. Aynı sorun bende de oluyor bu şekilde çözdüm.
Mobil uygulamada bu hatayı alıyorsan tarayıcıdan giriş yaptıktan sonra uygulamaya geçmeyi dene. Aynı sorun bende de oluyor bu şekilde çözdüm.
O omar47 Picopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 165 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #2 Twitter Lite kullanmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Againbirth Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.076 Çözümler 18 10 Ocak 2023 #3 Mobil uygulamada bu hatayı alıyorsan tarayıcıdan giriş yaptıktan sonra uygulamaya geçmeyi dene. Aynı sorun bende de oluyor bu şekilde çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Mobil uygulamada bu hatayı alıyorsan tarayıcıdan giriş yaptıktan sonra uygulamaya geçmeyi dene. Aynı sorun bende de oluyor bu şekilde çözdüm.