Çözüldü Twitter "Bir sorun oluştu" uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhaba.
Twitter indirdi. Hesabım var, giriş yap tıkladığımda alttaki hatayı veriyor. Tekrar denedim, aynısını diyor.

Screenshot_2022-10-15-00-50-27-51_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg

Çözüm
Maalesef Redmi telefonlarda bu çok yaygın. Redmi kullanıyorsanız tabii. Benim de öyle. Lite indirip girebilirsiniz.
Maalesef Redmi telefonlarda bu çok yaygın. Redmi kullanıyorsanız tabii. Benim de öyle. Lite indirip girebilirsiniz.

Telefona her ROM atıp Twitter'ı tekrar indirdiğimde aynı sorunu yaşıyorum. Bir süre sonra tekrar denediğimde düzeliyor. Redmi Note 8 kullanıyorum.

@İlkay Baki Bayram bir süre sonra tekrar deneyin isterseniz.

Oppo A5 2020 kullanıyorum.

Telefona her ROM atıp Twitter'ı tekrar indirdiğimde aynı sorunu yaşıyorum. Bir süre sonra tekrar denediğimde düzeliyor. Redmi Note 8 kullanıyorum.

Sunucu ile ilgili diyeceğim de baktım sorun yok.

Benim de redmi note 8. 2-3 gün denedim olmadı. Mecbur lite indirdim. Şu an sorunsuz kullanıyor musun nasıl oluyor o ya?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı