İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 15 Ekim 2022 #1 Merhaba. Twitter indirdi. Hesabım var, giriş yap tıkladığımda alttaki hatayı veriyor. Tekrar denedim, aynısını diyor.
Merhaba. Twitter indirdi. Hesabım var, giriş yap tıkladığımda alttaki hatayı veriyor. Tekrar denedim, aynısını diyor.
Çözüm Furkan GRFN 15 Ekim 2022 Maalesef Redmi telefonlarda bu çok yaygın. Redmi kullanıyorsanız tabii. Benim de öyle. Lite indirip girebilirsiniz.
Maalesef Redmi telefonlarda bu çok yaygın. Redmi kullanıyorsanız tabii. Benim de öyle. Lite indirip girebilirsiniz.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.788 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 15 Ekim 2022 #2 Maalesef Redmi telefonlarda bu çok yaygın. Redmi kullanıyorsanız tabii. Benim de öyle. Lite indirip girebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Maalesef Redmi telefonlarda bu çok yaygın. Redmi kullanıyorsanız tabii. Benim de öyle. Lite indirip girebilirsiniz.
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.510 Makaleler 6 Çözümler 544 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6700 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; GameGaraj NEO 202 Beyaz MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 15 Ekim 2022 #3 Furkan GRFN dedi: Maalesef Redmi telefonlarda bu çok yaygın. Redmi kullanıyorsanız tabii. Benim de öyle. Lite indirip girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Telefona her ROM atıp Twitter'ı tekrar indirdiğimde aynı sorunu yaşıyorum. Bir süre sonra tekrar denediğimde düzeliyor. Redmi Note 8 kullanıyorum. @İlkay Baki Bayram bir süre sonra tekrar deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi
Furkan GRFN dedi: Maalesef Redmi telefonlarda bu çok yaygın. Redmi kullanıyorsanız tabii. Benim de öyle. Lite indirip girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Telefona her ROM atıp Twitter'ı tekrar indirdiğimde aynı sorunu yaşıyorum. Bir süre sonra tekrar denediğimde düzeliyor. Redmi Note 8 kullanıyorum. @İlkay Baki Bayram bir süre sonra tekrar deneyin isterseniz.
KS KS İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 15 Ekim 2022 #4 Furkan GRFN dedi: Maalesef Redmi telefonlarda bu çok yaygın. Redmi kullanıyorsanız tabii. Benim de öyle. Lite indirip girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oppo A5 2020 kullanıyorum. Xantern dedi: Telefona her ROM atıp Twitter'ı tekrar indirdiğimde aynı sorunu yaşıyorum. Bir süre sonra tekrar denediğimde düzeliyor. Redmi Note 8 kullanıyorum. @İlkay Baki Bayram bir süre sonra tekrar deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Sunucu ile ilgili diyeceğim de baktım sorun yok. Artı 0 Eksi
Furkan GRFN dedi: Maalesef Redmi telefonlarda bu çok yaygın. Redmi kullanıyorsanız tabii. Benim de öyle. Lite indirip girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oppo A5 2020 kullanıyorum. Xantern dedi: Telefona her ROM atıp Twitter'ı tekrar indirdiğimde aynı sorunu yaşıyorum. Bir süre sonra tekrar denediğimde düzeliyor. Redmi Note 8 kullanıyorum. @İlkay Baki Bayram bir süre sonra tekrar deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Sunucu ile ilgili diyeceğim de baktım sorun yok.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.788 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 15 Ekim 2022 #5 Xantern dedi: Telefona her ROM atıp Twitter'ı tekrar indirdiğimde aynı sorunu yaşıyorum. Bir süre sonra tekrar denediğimde düzeliyor. Redmi Note 8 kullanıyorum. @İlkay Baki Bayram bir süre sonra tekrar deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Benim de redmi note 8. 2-3 gün denedim olmadı. Mecbur lite indirdim. Şu an sorunsuz kullanıyor musun nasıl oluyor o ya? Artı 0 Eksi
Xantern dedi: Telefona her ROM atıp Twitter'ı tekrar indirdiğimde aynı sorunu yaşıyorum. Bir süre sonra tekrar denediğimde düzeliyor. Redmi Note 8 kullanıyorum. @İlkay Baki Bayram bir süre sonra tekrar deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Benim de redmi note 8. 2-3 gün denedim olmadı. Mecbur lite indirdim. Şu an sorunsuz kullanıyor musun nasıl oluyor o ya?
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.510 Makaleler 6 Çözümler 544 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6700 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; GameGaraj NEO 202 Beyaz MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 15 Ekim 2022 #6 Furkan GRFN dedi: Şu an sorunsuz kullanıyor musun nasıl oluyor o ya? Genişletmek için tıkla... Evet sorunsuz. Artı 0 Eksi
Furkan GRFN dedi: Şu an sorunsuz kullanıyor musun nasıl oluyor o ya? Genişletmek için tıkla... Evet sorunsuz.
KS KS İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 15 Ekim 2022 #7 Twitter Lite yükledim sorunsuz çalıştı. Artı 0 Eksi