F fthes Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #11 Bot atma olayı şöyle işler, Sen şifreni verirsin. Senin gibi şifresi alınmış kişilerin hesabı senin hesabını takip etmeye başlar. Artık senin de şifren alınmıştır ve başkaları bot atmak istediğinde senin hesabın kullanılır.
Bot atma olayı şöyle işler, Sen şifreni verirsin. Senin gibi şifresi alınmış kişilerin hesabı senin hesabını takip etmeye başlar. Artık senin de şifren alınmıştır ve başkaları bot atmak istediğinde senin hesabın kullanılır.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 17 Şubat 2021 #12 ugurgns dedi: Hala rtweet yapıyor ve takipte ediyor nasıl oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Zombi gibi ısıra ısıra çoğalıyorlar nereden bot atarsan at sende bota dönüşüyorsun fazla takipçinin bedeli.
ugurgns dedi: Hala rtweet yapıyor ve takipte ediyor nasıl oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Zombi gibi ısıra ısıra çoğalıyorlar nereden bot atarsan at sende bota dönüşüyorsun fazla takipçinin bedeli.
HolxY LaBraus Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2021 #13 Şifre değiştirmen lazım. Yokse sürekli o sitedeki hesapları takip etmeye devam edecek.
V Vaaliourts Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #14 leanbeefpatty dedi: Geçmiş olsun ben kurtulmanın bir yolu yok diye biliyorum. Hesabı birkaç gün kapalı tutun sonra bir açmayı deneyin belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Kanka aynı şekilde Instagram'da 50 beğeni attım fotoğrafıma 1 ay uğraştım çözemedim sonra şifreyi değiştirdim oldu. Ama Twitter'de olur mu bilmiyorum
leanbeefpatty dedi: Geçmiş olsun ben kurtulmanın bir yolu yok diye biliyorum. Hesabı birkaç gün kapalı tutun sonra bir açmayı deneyin belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Kanka aynı şekilde Instagram'da 50 beğeni attım fotoğrafıma 1 ay uğraştım çözemedim sonra şifreyi değiştirdim oldu. Ama Twitter'de olur mu bilmiyorum
ugurgns Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Malatya 17 Şubat 2021 #15 HolxY LaBraus dedi: Şifre değiştirmen lazım. Yokse sürekli o sitedeki hesapları takip etmeye devam edecek. Genişletmek için tıkla... 2-3 kere değiştirdim hala takip ediyordu şimdi bazı uygulamalara izin vermişim kaldırdım bakalım tekrar gelecek mi
HolxY LaBraus dedi: Şifre değiştirmen lazım. Yokse sürekli o sitedeki hesapları takip etmeye devam edecek. Genişletmek için tıkla... 2-3 kere değiştirdim hala takip ediyordu şimdi bazı uygulamalara izin vermişim kaldırdım bakalım tekrar gelecek mi
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 17 Şubat 2021 #16 Siz bot alınca sizin hesabı da sizin gibi bot alanların hesabı da takip ediyor böyle böyle.