Learnof Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 838 Çözümler 6 Yer Detroit 7 Ekim 2023 #1 Twitter'da canlı yayın açmak istiyorum. Windows 10 için program öneriniz var mı? OBS programında yayın anahtarı istiyor ve alamıyorum.
Twitter'da canlı yayın açmak istiyorum. Windows 10 için program öneriniz var mı? OBS programında yayın anahtarı istiyor ve alamıyorum.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #2 Streamlabs, NVDİA deneye bilirsiniz ama OBS hallederseniz bir şekilde daha iyi olur.
Learnof Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 838 Çözümler 6 Yer Detroit 7 Ekim 2023 #3 Dragonsaw dedi: Streamlabs, NVDİA deneye bilirsiniz ama OBS hallederseniz bir şekilde daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yayın anahtarı alamıyorum demiştim.
Dragonsaw dedi: Streamlabs, NVDİA deneye bilirsiniz ama OBS hallederseniz bir şekilde daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yayın anahtarı alamıyorum demiştim.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 7 Ekim 2023 #4 Learnof dedi: Yayın anahtarı alamıyorum demiştim. Genişletmek için tıkla... Neden? Çözelim. Yayın anahtarsız hiç bir yerde yayın yapamazsınız.
Learnof dedi: Yayın anahtarı alamıyorum demiştim. Genişletmek için tıkla... Neden? Çözelim. Yayın anahtarsız hiç bir yerde yayın yapamazsınız.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #5 298784 dedi: Neden? Çözelim. Yayın anahtarsız hiç bir yerde yayın yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Doğru diyor zaten yayın anahtarı alırken nerede problem yaşıyorsun ?
298784 dedi: Neden? Çözelim. Yayın anahtarsız hiç bir yerde yayın yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Doğru diyor zaten yayın anahtarı alırken nerede problem yaşıyorsun ?
Learnof Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 838 Çözümler 6 Yer Detroit 7 Ekim 2023 #6 Dragonsaw dedi: Doğru diyor zaten yayın anahtarı alırken nerede problem yaşıyorsun ? Genişletmek için tıkla... 298784 dedi: Neden? Çözelim. Yayın anahtarsız hiç bir yerde yayın yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ücret istediği bir kısıma yönlendiriyor.
Dragonsaw dedi: Doğru diyor zaten yayın anahtarı alırken nerede problem yaşıyorsun ? Genişletmek için tıkla... 298784 dedi: Neden? Çözelim. Yayın anahtarsız hiç bir yerde yayın yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ücret istediği bir kısıma yönlendiriyor.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 7 Ekim 2023 #7 Learnof dedi: Ücret istediği bir kısıma yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Bizde öyle bir şey yok. Yönlendirdiği kısmın ekran görüntüsünü atar mısınız?
Learnof dedi: Ücret istediği bir kısıma yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Bizde öyle bir şey yok. Yönlendirdiği kısmın ekran görüntüsünü atar mısınız?
Learnof Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 838 Çözümler 6 Yer Detroit 7 Ekim 2023 #8 298784 dedi: Bizde öyle bir şey yok. Eki Görüntüle 1969962 Yönlendirdiği kısmın ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... 298784 dedi: Bizde öyle bir şey yok. Eki Görüntüle 1969962 Yönlendirdiği kısmın ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım Twitch demiyorum Twitter diyorum.
298784 dedi: Bizde öyle bir şey yok. Eki Görüntüle 1969962 Yönlendirdiği kısmın ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... 298784 dedi: Bizde öyle bir şey yok. Eki Görüntüle 1969962 Yönlendirdiği kısmın ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım Twitch demiyorum Twitter diyorum.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 7 Ekim 2023 #9 Learnof dedi: Arkadaşım Twitch demiyorum Twitter diyorum. Genişletmek için tıkla... Ha pardon o zaman. https://studio.twitter.com/producer/sources bu adrese girip kaynak oluşturun butonuna tıklayacaksın ve seçenekleri ayarlayıp anahtarı OBS'ye koyacaksın. Neyi yapamıyorsun?
Learnof dedi: Arkadaşım Twitch demiyorum Twitter diyorum. Genişletmek için tıkla... Ha pardon o zaman. https://studio.twitter.com/producer/sources bu adrese girip kaynak oluşturun butonuna tıklayacaksın ve seçenekleri ayarlayıp anahtarı OBS'ye koyacaksın. Neyi yapamıyorsun?
Learnof Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 838 Çözümler 6 Yer Detroit 8 Ekim 2023 #10 298784 dedi: Ha pardon o zaman. https://studio.twitter.com/producer/sources bu adrese girip kaynak oluşturun butonuna tıklayacaksın ve seçenekleri ayarlayıp anahtarı OBS'ye koyacaksın. Neyi yapamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Kaynak oluştur kısımında ücret istiyor. Sence neyi yapamıyorum? O kadar insan yayını ücretle mi açıyor? Arkadaşım soruma cevap arıyorsun teşekkür ederim ama lütfen biraz orantılı yanıtlar yaz.
298784 dedi: Ha pardon o zaman. https://studio.twitter.com/producer/sources bu adrese girip kaynak oluşturun butonuna tıklayacaksın ve seçenekleri ayarlayıp anahtarı OBS'ye koyacaksın. Neyi yapamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Kaynak oluştur kısımında ücret istiyor. Sence neyi yapamıyorum? O kadar insan yayını ücretle mi açıyor? Arkadaşım soruma cevap arıyorsun teşekkür ederim ama lütfen biraz orantılı yanıtlar yaz.