Twitter doğrulama kodu hatalı

kirlidaginik

Hectopat
Daha fazla  
Yeni twitter açtım. İlk önce telefon numaramı eklemedim sonra eklerim dedim. Önce ayarları yaparken bir anda hesabınız kilitlendi dedi. Şimdi doğrulama kodu istiyor. Bu doğrulama kodunu sadece beni arayarak söylüyor. Mesaj olarak alamıyorum. Hesabıma erişemiyorum. Twitter beni aradığında şöyle kod söylüyor:
Twitter onay kodu nokta 1234 Twitter onay kodu nokta 1234 Twitter onay kodu nokta 12345

İlk önce iki kere 4 rakam tekrarlıyor sonra 5 rakam söylüyor kapatıyor.

Ben kodu 1234123412345 şeklinde giriyorum hatalı diyor. 1234 hatalı. 12341234 hatalı. 123412345 hatalı... Her türlü hatalı diyor. Kabul etmiyor.

Kodu mesaj ile alamıyorum.

Bu kodu nasıl girmeliyim?

Mail adresim özel. Yoksa zerre umrumda olmazdı yenisini açardım. O mail adresi ile kullanmak istiyorum.

Sorun devam ediyor. Hesabıma erişemiyorum. Kodu telefonuma sadece sesli mesaj olarak alabiliyorum.

Kodu telefonuma Yazılı Mesaj olarak alamıyorum! Sinir oldum!

3 kere ayrı ayrı kodu söylüyor. Mesela: 4596 4596 45963 gibi bir şeyi tekrar ediyor.

Kod hatalı diyor. Bütün kombinasyonlar hatalı diyor.

Sinir oldum...

Ben hala halledemedim bu nasıl bir sorundur. Akla gelebilecek her şekilde denedim sonunda yine hatalı kod uyarısı alıyorum. Bir fikri olan yok mu?

Edit: Twitter destek sayfasından sorunumu belirtmem sonucu bir özür maili aldım ve hesabım açıldı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı