Twitter etkileşimi nasıl artırılır?

cowgirl

Hectopat
Para kazanma amaçlı değil kişisel hesabımda paylaştığım tweetler takipçilerim tarafından görüntülenmiyor, herhangi bir etkileşimde bulunulmuyor. 100 takipçim var ancak etkileşim 20'yi geçmiyor. Yeni bir hesap, algoritmada hesabımın yükselmesi için neler yapabilirim, neler yapmamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcut trend konuları takip et ve gönderilerinde çalınmış video, fotoğraf vesaire kullanma.
TikTok üzerinden 1.8m izlenme kazandım bir videodan ardından diğerkindende 1.5m izlenmeye sahip oldum bu da etkileşimimi hızlandırıyor keşfete düşüyor X'te aynısıdır mevcut trend konuları kendin yapıp yayınla ve bir sonraki postunun ne olacağını insanların tahmin etmesine izin verme

Mevcut trend konuları takip et ve gönderilerinde çalınmış video, fotoğraf vesaire kullanma.
TikTok üzerinden 1.8m izlenme kazandım bir videodan ardından diğerkindende 1.5m izlenmeye sahip oldum bu da etkileşimimi hızlandırıyor keşfete düşüyor X'te aynısıdır mevcut trend konuları kendin yapıp yayınla ve bir sonraki postunun ne olacağını insanların tahmin etmesine izin verme
çalınmış derken futbolla ilgili postlar atıyorum oyuncu fotoğrafı falan atıyorum hep. ancak 20-30 etkileşim ve max 1-2 like geliyor

Çalınmış derken futbolla ilgili postlar atıyorum oyuncu fotoğrafı falan atıyorum hep. Ancak 20-30 etkileşim ve Max 1-2 like geliyor.

Daha önce başka birinin attığı videoları veya postları aynı şekilde yükleyip atmayın demeye çalıştım TikTok'ta video çalmak deniliyorda X'te ne diyorlar bilemiyorum. Ve konuyu değiştirin fırından yeni çıkmış sıcacık konuları atın genelde.

@Batuhann_1923
Peki başka neler önerirsin etkileşimi artırmak için?

Hesabını baştan savma yapma düzgün bir hesap olsun içeriklerinin grafik kalitesi yüksek olsun etkileşim için bir de keşfetteki postlara düzenli olarak yorum yapmaya özen göster çünkü hesabın keşfete düşme riskini yükseltirsin aktif bir hesap olur.
Ve ardı ardına post atma günde 1 veya 2 post at onları da belli saatlerde at genellikle 20.00, 03.00, 12.00 gibi saatlerde at ben genelde 20.00'da atıyorum insanların sosyal medyada en aktif olduğu saattir ve o saate keşfete hep düşüyor tabii keşfete düşen videolarından sonra takipçin artacaktır yeni postlar atınca ilk takipçilerin görecektir oda keşfete düşmesini yükseltiyor tabii ki de takipçin ne kadar yüksekse o kadar iyidir.

Xi hiçbir yerle kıyaslama TikTok'la aynı değil aynı zamanda daha resmi takılıyorlar X 18+ fazla diger platrofmmlara göre o yüzden absürt paylaşımlar dikkat çekmez orada.

Algoritmada nasıl yükselirsin X için.

Twiterda yükselmek çok zor değil aslında tikliler öyle yapıyor boş bos twitler atıyor ama sana tavsiye etmem futbol paylaşıyorsan hafif çok absürt olmayan müzik koyabilirsin arkaya ama edit falan yapma yaparsan bile belli başlı kişilere yapabilirsin ama oda dediğim gibi çok da cıvık olmasın her şey yerinde olmalı ki insanlar sevsin.

Premium almak iyi olur, algoritmada biraz da olsa Boost veriyor.

Evet tik almak iş görüyor çoğu böyle bot hesaptan kasıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı