Twitter Gündemi: #EvrimTasarımYapamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
IMG_20200614_010419.jpg

Takmayın, yazsınlar istediğini. Öyle mutlu oluyorlarsa öyle düşünsünler.

Gördüğüm kadarıyla tanrıya inanmıyorsun ee, yani bu seni bütün inananlardan üstün mü kılıyor?
Arkadaşın tanrıya inanıp inanmadığını buradan nasıl çıkardınız? Evrimden bahsetmesinden mi? Evrim bir gerçektir, inanç meselesi değildir, dolayısıyla evrime inanmak diye bir şey olamaz. Ayrıca evrim illa tanrı ile çelişecek diye bir şey de yok.

Neden kendini başkalarından üstün görme çabasındasın anlamış değilim. Gördüğüm kadarıyla Tanrıya inanmıyorsun ee, yani bu seni bütün inananlardan üstün mü kılıyor?
Ben görüşlerine birşey mi dedim? Astronomi bilmeyen adam biyoloji bilmeyen adam gitmiş neler neler demiş gidip okudun mu? Mesele tanrıya inanmak yada inanmamak değil, bunun üzerinden ters çıkarımlarda bulunmak, insanları kandırmak. Yukarıda resimde attığım kişi de gezegenlerin yörüngede milim bile oynamadığını düşünüyor ve insanları buna inandırmaya çalışıyor.
Sizler de bu aksi düşünceler ile kendinize bir şey katamazsınız.

Senin bir insana cahil vs. demeni mi gerektiriyor? Herkesin görüşü kendine.

Evet cahil dememi gösteriyor. Cahil kelimesinin anlamı kötü değil örnekte verdiğim kişi astronomi konusunda cahil. Ben de diğer bir çok konuda cahilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı