Twitter hesabı sınırlandırıldı

Çilekli Süt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Çok nadiren kullandığım, aylarca tweet bile atmadığım bir Twitter hesabım var. Birkaç gün önce sınırlandırıldı ve Twitter'dan şöyle bir mail geldi;

"Hesabın Twitter'a ait olmayan bir internet sitesi veya hizmet tarafından ele geçirilmiş olabilir."

Şifremi değiştirmem istendi, değiştirdim. Fakat şimdi de telefon numaramı istiyor fakat telefon numaram başka bir hesapta kayıtlı olduğu için giremiyorum.

İlginç olan şu ki, takipçi sayım değişmemesine rağmen takip ettiklerim sıfıra düşmüş. Bu normal midir?

Şunu belirteyim, hesabımı geri almak pek önemli değil benim için. Sadece şunu merak ediyorum, biri hesabımı ele geçirip hesabım ile legal olmayan şeyler yapmış olabilir mi? Yani başım belada olabilir mi?

Hesabım gizli olduğu için tweetleri dışarıdan göremiyorum. Biraz paranoyaya bağlamış durumdayım. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.

Twitter üzerinden pek legal olmayan şeyler yapılabilir ama o iadar üst seviye olmayacağı için başınızın pek belada olduğunu düşünmüyorum. Twitter destek'ten hesabınızın deaktive edilmesini isteyin.

Twitter üzerinden pek legal olmayan şeyler yapılabilir ama o iadar üst seviye olmayacağı için başınızın pek belada olduğunu düşünmüyorum. Twitter destek'ten hesabınızın deaktive edilmesini isteyin.
Telefon numaramı giremediğim için yapamıyorum. Şifremi değiştirebildim şimdilik sadece.

Takip edilenler'in sıfırlanması normal midir?

Ne yapmalıyım şu durumda?

Telefon numaramı giremediğim için yapamıyorum. Şifremi değiştirebildim şimdilik sadece.

Takip edilenler'in sıfırlanması normal midir?

Ne yapmalıyım şu durumda?
Twitter kullanmadığım için bir şey diyemem pek ama normal olmayabilir. Twitter desteğe izah etmeye çalışın durumu.

Uzun süre Twitter kullanılmayınca hesaplar sınırlandırılıyor.
Twitter desteğine yazınca tekrardan aktif ediyorlar. Bende de olmuştu.
Yani hesaba düzenli olarak giriş yapıyordum aslında, ama aylardır tweet falan atmadım.. yine de normal midir?

Desteğe yazmam durumunda, telefon numaramı vermesem bile aktif etme şansım var mı?

Yani hesaba düzenli olarak giriş yapıyordum aslında, ama aylardır tweet falan atmadım.. yine de normal midir?

Desteğe yazmam durumunda, telefon numaramı vermesem bile aktif etme şansım var mı?
Herhalde telefon numarası sormaz çünkü benim hesabımda daha telefon numarası kayıtlı değil.
Ben desteğe yazdıktan 5 dakika sonra hemen hesabımı açmışlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı