Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 Merhaba Twitter hesabıma birilerinin girdiğini söylüyor Twitter, yaşadığım şehir vs. doğru ancak sabahın 6.39'u olmasını anlayamadım bir de ben hiç Chrome kullanmadım. Sistemsel bir şey mi korkmam gereken bir şey mi?
Merhaba Twitter hesabıma birilerinin girdiğini söylüyor Twitter, yaşadığım şehir vs. doğru ancak sabahın 6.39'u olmasını anlayamadım bir de ben hiç Chrome kullanmadım. Sistemsel bir şey mi korkmam gereken bir şey mi?
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 10 Ağustos 2023 #2 Parolanızı değiştirin. Kullandığınız cihazları antivirüs ile taratın.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #3 Batuhandn dedi: Parolanızı değiştirin. Kullandığınız cihazları antivirüs ile taratın. Genişletmek için tıkla... Canlı koruma var zaten ve değiştirdim taramayı da yapıyorum
Batuhandn dedi: Parolanızı değiştirin. Kullandığınız cihazları antivirüs ile taratın. Genişletmek için tıkla... Canlı koruma var zaten ve değiştirdim taramayı da yapıyorum