I Inwesper Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 904 Çözümler 3 8 Mart 2021 #1 Merhaba, uzun zamandır kullandığım PUBG hesabıma bağlı Twitter hesabımı kaybettim. Bu durumda ne yapabilirim? Password Reset twitter.com Burayı denedim fakat bir işime yaramadı bir mail geldi anlamadım. Ne yapacağımı bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba, uzun zamandır kullandığım PUBG hesabıma bağlı Twitter hesabımı kaybettim. Bu durumda ne yapabilirim? Password Reset twitter.com Burayı denedim fakat bir işime yaramadı bir mail geldi anlamadım. Ne yapacağımı bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #2 O gelen maili kullanıp sıfırlayacaksınız, nasıl işinize yaramadı?
I Inwesper Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 904 Çözümler 3 8 Mart 2021 #3 JustNobody dedi: O gelen maili kullanıp sıfırlayacaksınız, nasıl işinize yaramadı? Genişletmek için tıkla... Açılmıyor o sıfırlama yeri ama çok uzun süre uğraştıktan sonra hesabı kurtardım.
JustNobody dedi: O gelen maili kullanıp sıfırlayacaksınız, nasıl işinize yaramadı? Genişletmek için tıkla... Açılmıyor o sıfırlama yeri ama çok uzun süre uğraştıktan sonra hesabı kurtardım.