TommyVercetti003 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.449 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 28 Ağustos 2023 #1 Malumunuz Twitter gitti yerine X geldi. Ben hâlâ Twitter demeye devam ediyorum ama çoğu kişi X demeye başlamış bile. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Malumunuz Twitter gitti yerine X geldi. Ben hâlâ Twitter demeye devam ediyorum ama çoğu kişi X demeye başlamış bile. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 28 Ağustos 2023 #3 Demiyorum.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Ağustos 2023 #4 X'e alışamadım, bence ismi değiştirmek mantıksız bir hamle oldu. Twitter demek daha basit geliyor.
Oguzdagli Femtopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #5 Twitter diyorum. X kulağa bir garip geliyor hala
TommyVercetti003 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.449 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 28 Ağustos 2023 #6 Oguzdagli dedi: Twitter diyorum. X kulağa bir garip geliyor hala Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim hem garip hem cringe..
Oguzdagli dedi: Twitter diyorum. X kulağa bir garip geliyor hala Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim hem garip hem cringe..
S Smilesaurus Decipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 822 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #7 Tek bir harfli isim saçmalığı. Bari X'in yanına bir şey koysalardı, böyle çok değişik. Elon Musk'ın başka bir ukalalığı daha.
Tek bir harfli isim saçmalığı. Bari X'in yanına bir şey koysalardı, böyle çok değişik. Elon Musk'ın başka bir ukalalığı daha.
TommyVercetti003 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.449 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 29 Ağustos 2023 #8 Smilesaurus dedi: Tek bir harfli isim saçmalığı. Bari X'in yanına bir şey koysalardı, böyle çok değişik. Elon Musk'ın başka bir ukalalığı daha. Genişletmek için tıkla... Farklı bir şeyler yapmaya çalışıyor ama insanlar iyice zıtlaşıyor.
Smilesaurus dedi: Tek bir harfli isim saçmalığı. Bari X'in yanına bir şey koysalardı, böyle çok değişik. Elon Musk'ın başka bir ukalalığı daha. Genişletmek için tıkla... Farklı bir şeyler yapmaya çalışıyor ama insanlar iyice zıtlaşıyor.
BenSuçsuzumHakimBey Picopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 221 29 Ağustos 2023 #9 Twitter. X garip ya.
Oguzdagli Femtopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #10 TommyVercetti003 dedi: Farklı bir şeyler yapmaya çalışıyor ama insanlar iyice zıtlaşıyor. Genişletmek için tıkla... Elon Musk her zaman kendi ismine yatırım yapıyormuş gibi görünüyor. Küçük çılgınlıklar yapan milyarder imajı çiziyor
TommyVercetti003 dedi: Farklı bir şeyler yapmaya çalışıyor ama insanlar iyice zıtlaşıyor. Genişletmek için tıkla... Elon Musk her zaman kendi ismine yatırım yapıyormuş gibi görünüyor. Küçük çılgınlıklar yapan milyarder imajı çiziyor