Twitter Nasıl Engellenecek?

nE dİyoRsUnuZ siZi fEdöCü vAdAn haiNleRi (!)

Ciddi olmak gerekirse cidden artık ırak gibi bir yere döndük.
Siyaset falan yapmak istemiyorum ama kim AKP'ye oy veriyor?
Cahil bir toplum neden geleceğimizi çürütüyor?! He birde 18 yaşken oy kullanma yaşı 24 yaşa çıkmış.. E tabi sonuçta AKP'ye oy veren toplum 24+ yaş. Evet adam gibi başka partilere oy verende var ama neden şu +60 yaş boomerlar kaderimizi belirliyor!? Umudum var bu kez AKP kazanamayacak.. Ama tabi +60 yaş boomerlar Ayasoyfa cami oldu diye oy verecekler tekrar..

… ama neden şu +60 yaş boomerlar kaderimizi belirliyor!? Umudum var bu kez AKP kazanamayacak.. Ama tabi +60 yaş boomerlar Ayasoyfa cami oldu diye oy verecekler tekrar...
Seçim öncesi oy kazanma taktiği işte. Dini kullanarak oy kazanıyor zaten o da olmasa hiçbir şekilde siyaset yapamayacaklar. İnsanları din ile korkutuyorlar, insanlardan din ile oy alıyorlar. Siyasal İslam'ın verdiği zararın en büyük örneklerinden işte.

Haklısın..

Zombi bilgisayar yapıcaklar! Neden sizce bu kadar etik hacker yetiştiriyorlar farkın değil misiniz? Onlar bizim bilgisayarları ele geçirip ddos atıcak işte sürekli ping atarsa milyonlarca pc direk çöker sistem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…