Twitter scam app linkleri nedir?

Daha fazla  
Twitter'da trend konular arasında dolaşırken şu şekilde video görünümlü bir şey gördüm, video sanıp tıkladım beni bir siteye yönlendirdi ZB1pr. App. Link adı altında bir site. Site birkaç saniye sonra kendi kendine kapandı hiçbir şey indirildiğini falan görmedim sadece açılıp kapandı. Virüs olabilir mi veya herhangi bir şey bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam ekran görüntüsünde bulunan link yetişkin içeriği bulunan bir siteye gönderiyor. Daha doğrusu reklam linki ama yetişkin içerikli hali.

Hocam ekran görüntüsünde bulunan link yetişkin içeriği bulunan bir siteye gönderiyor.
Ben tıkladım site açıldı ve kapandı anlam veremedim kendi kendine bir şey mi indirdi acaba diye bilgisayarı aradım taradım bir şey çıkmadı. Bu siteler virüs değil yetişkin içerikli sitelere mi gönderiyor yani?

Tekrar bakınca reklam linki olduğunu fark ettim ama her seferde uygunsuz içerik bulunuyor.

Arkadaşlar aynı sorinla baş basayım Instagram açılır mı diye bakarken video gibi görünen linke tikladim çerezleri falan sildim serisinden bir yardım gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…