Twitter siyaset içerikli şeyler nasıl silinir?

365479

Hectopat
Makaleler
3
Bir şey arıyorum çat siyaset, oyunla ilgili bir şey arıyorum çat siyaset. Neden Twitter Türkiye'de bu kadar siyaset dolu? Ben bu siyaset içerikli şeylerden nasıl kurtulacağım Türkçe arama yazdığımda siyaset çıkıyor İngiliz Twitter kullanıyorum da ondan? Ben nasıl Türkçe içerikli oyun tweetlerini bulacağım?

Bir şey arıyorum çat siyaset, oyunla ilgili bir şey arıyorum çat siyaset. Neden Twitter Türkiye'de bu kadar siyaset dolu? Ben bu siyaset içerikli şeylerden nasıl kurtulacağım Türkçe arama yazdığımda siyaset çıkıyor İngiliz Twitter kullanıyorum da ondan? Ben nasıl Türkçe içerikli oyun tweetlerini bulacağım?
Kullandıkça algoritma sizi tanıyacak. Ayrıca gönderilerin üzerinde siyaset, spor vs. yazar bir daha gösterme diyebilirsiniz

Siyasetçilerin birbirini çıkışa kavgaya çağırdığı bir ülkede yaşıyoruz tabii ki siyaset çıkacak.

Neden Twitter Türkiye'de bu kadar siyaset dolu?

Türkiye'de her şey siyasidir. Oyun mu alamıyorsun siyasi, takımın transfer yapamıyor mu siyasi, annen kız kardeşin artık yolda rahat yürüyemiyor mu siyasi, senin gireceğin üniversiteye sınavsız arap mı giriyor siyasi. Eğer siyasi içerik az görmek istiyorsanız ülkenizi değiştirin.

Türkiye'de her şey siyasidir. Oyun mu alamıyorsun siyasi, takımın transfer yapamıyor mu siyasi, annen kız kardeşin artık yolda rahat yürüyemiyor mu siyasi, senin gireceğin üniversiteye sınavsız Arap mı giriyor siyasi. Eğer siyasi içerik az görmek istiyorsanız ülkenizi değiştirin.

Siyasetçilerin birbirini çıkışa kavgaya çağırdığı bir ülkede yaşıyoruz tabii ki siyaset çıkacak.

Bugün saatlerçe algoritmaya oyun içerikli şeyler tanıtacağım.

Siz bir süre kullandıktan sonra algoritma sizi tanıyıp size göre içerikler sunacaktır, ayrıca arada bir çıkan yerlerde görmek istediğiniz alanı işaretleyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı