Twitter telefon numaramı kabul etmiyor

Görkem Onfroy

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Bugün sabah saatlerinde Twitter hesabım küfürlü bir tweet sonucu askıya alındı. Twitter hesabımın tekrar aktif olabilmesi için telefon numarası doğrulaması isteniyor ancak telefon numaramı yazdığım zaman "bu numara başka bir hesaba kayıtlı" gibi bir hata alıyorum. Kaydettiğim hesaba da erişimim hiçbir şekilde yok. Başına gelen var mı?

Ek olarak vazgeçip yeni bir hesap açayım dedim. 4-5 tane hesap açtım ancak hepsi 5 dakika içinde kilitlendi ve telefon numarası istendi. Diktatörlüğe döndü sanırım bu iş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram'da da saçma sapan bir şekilde arada telefon numarası isteniyordu. Yapay zekâları güvenlik anlamında bir şeyler yapmaya çalışıyor ama çuvallıyor bu sitelerin.

Instagram'da da saçma sapan bir şekilde arada telefon numarası isteniyordu. Yapay zekâları güvenlik anlamında bir şeyler yapmaya çalışıyor ama çuvallıyor bu sitelerin.

Hocam IP adresi ile ban yemiş olabilirsiniz o yüzden yeni hesaplar kapanıyordur.
Yasaklanmamış. Telefon numarasını daha önce başka bir hesapta kullanmış. 1 Telefon numarası ile sadece 1 adet hesap bağdaştırılabilir. Yukarıda dediğimi uyguladığında sorun çözülecektir.

Tek bir şey söylemek istiyorum. Neden küfür ettin?
Hür irademle fikrimi belirttim.
Şifremi unuttum bölümünde şifre sıfırlama bağlantısı almak için telefon numaranı kullanabilirsin. Telefon numarasını kullandığın hesabın şifresini değiştirip, hesaptan telefon numarasını kaldırdıktan sonra yeni hesap açabilirsin.
Aklıma geldi ve denediğimde büyük saaçmalık ortaya çıktı. Bu telefon numarasının kayıtlı olduğu birden fazla hesap var dedi :D. Kardeşim o zaman bu hesabıma da yazmama izin verir misin diye soruyor insan
Güncelleme: Aile bireylerimden birinin numarasını yazmaya kalktım. Şimdi de ''desteklenmeyen telefon numarası'' diyor. Bu twitter neden böyle arkadaşlar?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı