kaanguler Kilopat Katılım 22 Ekim 2017 Mesajlar 295 7 Kasım 2022 #1 Twitter'ı kullanmak için telefon numarasıyla hesabımızı onaylamamız gerekiyor, benim kullanabileceğim telefon numaram yok, nasıl yaparım?
Twitter'ı kullanmak için telefon numarasıyla hesabımızı onaylamamız gerekiyor, benim kullanabileceğim telefon numaram yok, nasıl yaparım?
alexandros Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 670 Çözümler 32 Yer Providenciales 7 Kasım 2022 #2 Fake SMS uygulamaları veya siteleri var oradan yapabilirsiniz veya bir aile yakınınızdan isteyip alabilirsiniz.
Fake SMS uygulamaları veya siteleri var oradan yapabilirsiniz veya bir aile yakınınızdan isteyip alabilirsiniz.
kaanguler Kilopat Katılım 22 Ekim 2017 Mesajlar 295 7 Kasım 2022 #3 alexandros dedi: Fake SMS uygulamaları veya siteleri var oradan yapabilirsiniz veya bir aile yakınınızdan isteyip alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başlık biraz değiştirilmiş başlığı böyle yazmamıştım ben SMS onaylamak için site tavsiyesi istemiştim.
alexandros dedi: Fake SMS uygulamaları veya siteleri var oradan yapabilirsiniz veya bir aile yakınınızdan isteyip alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başlık biraz değiştirilmiş başlığı böyle yazmamıştım ben SMS onaylamak için site tavsiyesi istemiştim.
alexandros Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 670 Çözümler 32 Yer Providenciales 7 Kasım 2022 #4 Ha o zaman hocam temp SMS yazın ilk çıkan sitelerden birine girin deneyin. Eğer olmazsa başka bir site deneyin. Bilmediğim için önereceğim site yok maalesef.
Ha o zaman hocam temp SMS yazın ilk çıkan sitelerden birine girin deneyin. Eğer olmazsa başka bir site deneyin. Bilmediğim için önereceğim site yok maalesef.