f1lm Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar selam, Twitter'da Kullanıcı bir ad yazıyorum ve hata alıyorum çözümünü bilen var mı? Hatanın resmini ekledim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-06-15 143601.png 42,2 KB · Görüntüleme: 566
Arkadaşlar selam, Twitter'da Kullanıcı bir ad yazıyorum ve hata alıyorum çözümünü bilen var mı? Hatanın resmini ekledim.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 866 Çözümler 11 Yer İstanbul 15 Haziran 2024 #2 f1lm dedi: Arkadaşlar selam, Twitter'da Kullanıcı bir ad yazıyorum ve hata alıyorum çözümünü bilen var mı? Hatanın resmini ekledim. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap mı açmaya çalışıyorsunuz? Artı 0 Eksi
f1lm dedi: Arkadaşlar selam, Twitter'da Kullanıcı bir ad yazıyorum ve hata alıyorum çözümünü bilen var mı? Hatanın resmini ekledim. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap mı açmaya çalışıyorsunuz?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Haziran 2024 #3 Kullanıcı adı oluşturmuyorsunuz şuan. Daha önceden oluşturulan X hesabının kullanıcı adını istiyor. Daha önceden açılmış X hesapları varsa giren kişinin siz olduğunu bilmek için bu hesabın kullanıcı adını ister. Artı 0 Eksi
Kullanıcı adı oluşturmuyorsunuz şuan. Daha önceden oluşturulan X hesabının kullanıcı adını istiyor. Daha önceden açılmış X hesapları varsa giren kişinin siz olduğunu bilmek için bu hesabın kullanıcı adını ister.
KS KS f1lm Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 sukuterkopke dedi: Kullanıcı adı oluşturmuyorsunuz şuan. Daha önceden oluşturulan X hesabının kullanıcı adını istiyor. Daha önceden açılmış X hesapları varsa giren kişinin siz olduğunu bilmek için bu hesabın kullanıcı adını ister. Genişletmek için tıkla... anladım galiba sağolun Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Kullanıcı adı oluşturmuyorsunuz şuan. Daha önceden oluşturulan X hesabının kullanıcı adını istiyor. Daha önceden açılmış X hesapları varsa giren kişinin siz olduğunu bilmek için bu hesabın kullanıcı adını ister. Genişletmek için tıkla... anladım galiba sağolun