son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2014 #1 Twitter engellendi arkadaşlar gelişmeleri bu konudan aktaracağım. Technopat'ın haberi: Twitter Türkiye'de Engellendi » Technopat İlgili haberler: Technopat'ın haberi: Twitter Türkiye'de Engellendi » Technopat Ve Twitter'a erişim yok! - Genel Bakış- ntvmsnbc.com Twitter'a erişim engellendi! Twitter kapatıldı - Hürriyet GÜNDEM Türkiye'de Twitter'a erişim engellendi - BBC Turkce - Haberler 2014 TÜRKİYESİNDE TWİTTER KAPATILDI - ZAMAN Başbakan 'kökünü kazıyacağız' dedi ve Türkiye Twitter'ı kapattı! - Gündem - T24 Twitter'a erişim engellendi - En son haber Twitter'a erişim engellendi mi? Twitter kapatıldı mı? Twitter'a erişim engellendi - GÜNCEL Haberleri Twitter'a Erişim engellendi mi ve Kapatıldı mı ? Twitter'a erişim yasağı geldi mi ? haberi - Teknoloji - Star Gazete Twitter kapatıldı!- Sözcü Gazetesi Ve Twitter kapatıldı - CNN TÜRK
Twitter engellendi arkadaşlar gelişmeleri bu konudan aktaracağım. Technopat'ın haberi: Twitter Türkiye'de Engellendi » Technopat İlgili haberler: Technopat'ın haberi: Twitter Türkiye'de Engellendi » Technopat Ve Twitter'a erişim yok! - Genel Bakış- ntvmsnbc.com Twitter'a erişim engellendi! Twitter kapatıldı - Hürriyet GÜNDEM Türkiye'de Twitter'a erişim engellendi - BBC Turkce - Haberler 2014 TÜRKİYESİNDE TWİTTER KAPATILDI - ZAMAN Başbakan 'kökünü kazıyacağız' dedi ve Türkiye Twitter'ı kapattı! - Gündem - T24 Twitter'a erişim engellendi - En son haber Twitter'a erişim engellendi mi? Twitter kapatıldı mı? Twitter'a erişim engellendi - GÜNCEL Haberleri Twitter'a Erişim engellendi mi ve Kapatıldı mı ? Twitter'a erişim yasağı geldi mi ? haberi - Teknoloji - Star Gazete Twitter kapatıldı!- Sözcü Gazetesi Ve Twitter kapatıldı - CNN TÜRK
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 21 Mart 2014 #3 Evet tam da 1 milyon takipçisi olmuştu.
ozgur1 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2013 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2014 #4 Şimdi, DNS değiştirip girin siz de diyen tipler türeyecek. Hazırlıklı olalım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Mart 2014 #5 Diktatörlükle yönetilen ülkelerde olur böyle şeyler gençler. Güncelleme: Zaman'ın başlığı güzelmiş
BlueGene Megapat Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 218 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2014 #6 Yurdum insanı bulur bir kapı yine girer elbet.
UstaUser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 1.199 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi (Hedef) 21 Mart 2014 #7 Ben hala çözemedim. Benim internet Twitter'a giriyor?
luxdator Hectopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 195 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mart 2014 #8 Tabiki de ciddi ciddi kapatabileceğini düşünmüyorum. Yani uzun süreli.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2014 #9 UstaUser dedi: Ben hala çözemedim. Benim internet Twitter'a giriyor? Genişletmek için tıkla... Bulunulan bölge, operatör, internet sağlayıcıya göre değişiyor. DNS'ye sahip olanlar şu an itibariyle girebiliyor.
UstaUser dedi: Ben hala çözemedim. Benim internet Twitter'a giriyor? Genişletmek için tıkla... Bulunulan bölge, operatör, internet sağlayıcıya göre değişiyor. DNS'ye sahip olanlar şu an itibariyle girebiliyor.
luxdator Hectopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 195 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mart 2014 #10 UstaUser dedi: Ben hala çözemedim. Benim internet Twitter'a giriyor? Genişletmek için tıkla... DNS ayarlıdır. Bende de modemden ayarlı, pek hissetmiyorum yasak falan.
UstaUser dedi: Ben hala çözemedim. Benim internet Twitter'a giriyor? Genişletmek için tıkla... DNS ayarlıdır. Bende de modemden ayarlı, pek hissetmiyorum yasak falan.