Nedim ASUR Kilopat Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 159 Yer Honolulu 23 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar Twitter şifremi ve email adresimi hatırlamıyorum. Sadece kullanıcı adını biliyorum. Mail adresinin ilk iki harfini görsem yeterli. Bu mail adresini nasıl görebilirim?
Arkadaşlar Twitter şifremi ve email adresimi hatırlamıyorum. Sadece kullanıcı adını biliyorum. Mail adresinin ilk iki harfini görsem yeterli. Bu mail adresini nasıl görebilirim?
Eiesenhower Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 824 Yer İstanbul 23 Kasım 2021 #2 Şifremi unuttum kısmından kullanıcı adını gir sonrasında “ 12xx3xxz@xxxmail.com adresine gönderdik” yazar.
Şifremi unuttum kısmından kullanıcı adını gir sonrasında “ 12xx3xxz@xxxmail.com adresine gönderdik” yazar.
Nedim ASUR Kilopat Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 159 Yer Honolulu 23 Kasım 2021 #3 JönTürrk dedi: Şifremi unuttum kısmından kullanıcı adını gir sonrasında “ 12xx3xxz@xxxmail.com adresine gönderdik” yazar. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı girdikten sonra aşağıdaki ekran geliyor.
JönTürrk dedi: Şifremi unuttum kısmından kullanıcı adını gir sonrasında “ 12xx3xxz@xxxmail.com adresine gönderdik” yazar. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı girdikten sonra aşağıdaki ekran geliyor.