5 507789 Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 18 24 Ocak 2022 #1 Saçma bir sebepten ötürü eski nick'imi öğrenmem lazım, bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2022
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 24 Ocak 2022 #2 Kendi sayfanızda eski tweetlerde sizden bahsettiler ise orada etiketlerken eski kullanıcı adınız ile etiketlendiğiniz için onlar kalıcı olarak kalıyor. Ya da Twitter ile mailden görüşüp arşivlenmiş bilgilerinizi isteyebilirsiniz.
Kendi sayfanızda eski tweetlerde sizden bahsettiler ise orada etiketlerken eski kullanıcı adınız ile etiketlendiğiniz için onlar kalıcı olarak kalıyor. Ya da Twitter ile mailden görüşüp arşivlenmiş bilgilerinizi isteyebilirsiniz.
Sectoria Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 25 25 Ocak 2022 #3 Hocam hatırlıyorsanız Yandex ile aratın. Daha çok sonuç çıkıyor. Burada da bir kaç adım gördüm belki işinize yarar. Eski attığınız tweetlerden mention vs bulabilirsiniz: Twitter Gelişmiş Arama , İnce Detaylar ve İpuçları - Sosyal Prestij
Hocam hatırlıyorsanız Yandex ile aratın. Daha çok sonuç çıkıyor. Burada da bir kaç adım gördüm belki işinize yarar. Eski attığınız tweetlerden mention vs bulabilirsiniz: Twitter Gelişmiş Arama , İnce Detaylar ve İpuçları - Sosyal Prestij